Mircea Lucescu: "Steaua e ajutată să ia campionatul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

văzut la partida Steaua - CFR Cluj, la care oaspeţilor li s-a refuzat un 11 metri. E clar, Steaua e ajutată să iasă campioană. Nu am niciun dubiu". Lucescu este la fel de vehement şi în ceea

văzut la partida Steaua - CFR Cluj, la care oaspeţilor li s-a refuzat un 11 metri. E clar, Steaua e ajutată să iasă campioană. Nu am niciun dubiu". Lucescu este la fel de vehement şi în ceea ce-l priveşte pe Gheorghe Constantin, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, fiind de părere că acesta ar trebui să-şi prezinte demisia după ce l-a delegat pe fiul său, Augustus Constantin, la partida Steaua - CFR. "Nu avea voie să-şi delege propriul copil la acel meci. A existat un conflict de interese. Ar trebui să demisioneze pentru ce a făcut. Dar în România au contat întotdeauna interesele", a concluzionat tehnicianul.

Rămâne la Doneţk
La începutul anului, presa turcă dădea ca sigură venirea lui Mircea Lucescu la Trabzonspor. Mai era vehiculată şi varianta întoarcerii la Beşiktaş şi chiar preluarea naţionalei Turciei. Nu s-a concretizat însă nimic, iar românul a rămas în Ucraina. Luni, cotidianul "Fanatik" a reluat ideea revenirii lui Lucescu în Turcia, mai ales că Trabzonspor a rămas fără antrenor, după demisia lui Vahid Halilhodzic. Mai mult, publicaţia citată pomenea de o convorbire pe care românul ar fi avut-o cu un oficial al clubului, Ibrahim Haciosmanoglu, căruia i-ar fi spus că vrea să plece din Ucraina. Lucescu a ţinut însă să infirme toate aceste zvonuri, dorinţa sa fiind de a continua cu şahtior. "Nu este nimic adevărat. Mai am un an de contract şi vreau să-l duc până la capăt. Nici nu vreau să plec, pentru că suntem calificaţi în Liga Campionilor, iar pentru mine Europa e mai importantă. În plus, contractul meu este astfel redactat, încât varianta demisiei este exclusă", ne-a declarat Lucescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite