Mircea Lucescu îl înţeapă pe George Copos: "Din cauza lui, Mutu şi Chivu n-au ajuns la Rapid"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu (foto), a declarat într-o emisiune televizată că nu crede că fiul său, Răzvan, va pleca din Giuleşti dacă Rapidul va termina pe poziţia

Antrenorul lui Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu (foto), a declarat într-o emisiune televizată că nu crede că fiul său, Răzvan, va pleca din Giuleşti dacă Rapidul va termina pe poziţia secundă în clasamentul Ligii I. "Nu ştiu dacă el va pleca la vară. A făcut multe şi sper să-şi ducă munca la bun sfârşit. Nu cred că ar renunţa dacă va termina pe locul doi şi ar avea şansa să evolueze în Liga Campionilor", a spus "Il Luce". Totodată, tehnicianul şi-a aminit şi de perioada petrecută la Rapid şi a povestit că i-a dorit foarte mult pe Adrian Mutu şi Cristian Chivu, dar transferurile nu s-au realizat din cauza lui George Copos.

"Eram foarte aproape să-i iau la Rapid pe Mutu şi pe Chivu, dar i-am ratat din cauza lui Copos. Pentru Mutu am stat până la patru dimineaţa în faţă la Lido, împreună cu Giovanni Becali. George Copos nu a înţeles în acel moment că trebuie să facă un efort financiar. Cu ei doi în echipă, Rapid putea să aibă un parcurs foarte lung în cupele europene", a precizat antrenorul.

În altă ordine de idei, agenţia Calciomercato a anunţat că atât Mircea Lucescu, cât şi impresarul Victor Becali au confirmat interesul clubului AS Roma pentru atacantul Ciprian Marica. Din câte se pare, antrenorul Spalletti a rămas impresionat de român după meciul din Liga Campionilor dintre cele două echipe, din 12 septembrie. După acel meci, Spalletti a decis ca românul să fie monitorizat în permanenţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite