Mike Tyson ajunge iar după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta americană a fost inculpată ieri pentru posesie de droguri şi conducere în starede ebrietate în statul Arizona şi riscă până la şapte ani de închisoare

pentru posesie de droguri şi conducere în stare de ebrietate, a anunţat un procuror din Arizona, care va cere pedeapsa cu închi-soarea împotriva ameri-canului de 40 de ani.
"Iron Mike" a fost arestat la sfârşitul anului trecut, la ieşirea dintr-un club de noapte din Scottsdale, în apropiere de Phoenix, ancheta poliţiei stabilind că el a luat un cocktail de medicamente şi canabis. În prezent, Tyson este eliberat pe cauţiune, dar nu are şanse reale să scape de închisoare. "Cred că este nevoie de închisoare pentru a-l ajuta pe acest individ să scape de dependenţa de cocaină, pe care chiar el a recunoscut-o şi pentru a proteja publicul. Dacă este să mă întrebaţi pe mine, vă pot spune că el şi-a irosit a doua şansă în viaţă", a declarat procurorul Andrew Thomas, cu privire la cazul fostului pugilist, care are toate şansele să primească o pedeapsă de până la şapte ani şi jumătate. În cazul lui Mike ar fi o nouă revenire după gratii, după ce în 1992 a executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate, după ce a violat-o pe Miss Rhode Island, Desiree Washington, iar în 1999 a fost închis după brutalizarea a două persoane, pe care le-a luat la bătaie după un accident rutier în care a fost implicat direct.
Datorii de zeci de milioane de dolari
În cele din urmă, revenirea după gratii a "Băiatului rău din Brooklyn" nu este chiar aşa de rea, având în vedere datoriile care nu-i dau pace în ultimii ani. Deşi a câştigat peste 100 milioane de dolari din box, viaţa dezordonată, femeile şi drogurile l-au adus pe Mike în ipostaza de a se trezi cu o "gaură" de peste 30 milioane de dolari. Pentru a scăpa de datorii, el a încercat o revenire anul trecut în care ar fi primit o bursă consistentă de câteva milioane bune în cazul unui succes. Tyson s-a umplut însă de ridicol într-o partidă cu irlandezul Kevin McBride, pe care a pierdut-o înainte de limită. După aceea, Mike s-a întors la ale lui, pornind în noi aventuri, una dintre ele petrecându-se în urmă cu ceva mai bine de un an, chiar pe un iaht ancorat în Portul Constanţa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite