Mihai Stoica, nimeni nu te vrea în Divizia A!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Niciodată nu vom avea nevoie de Stoica. Pentru că nu corespunde cu ce ne trebuie nouă, nu avem nevoie de scandalagii", a spus fără să stea pe gânduri boss-ul lui FC Naţional, Constantin

"Niciodată nu vom avea nevoie de Stoica. Pentru că nu corespunde cu ce ne trebuie nouă, nu avem nevoie de scandalagii", a spus fără să stea pe gânduri boss-ul lui FC Naţional, Constantin Iacov. Aceeaşi părere a avut-o şi patronul de la CFR Cluj, Arpad Paskany: "Noi suntem acoperiţi cu funcţii. Este departe de stilul nostru de manifestare şi abordare. Mă tem că nu ne poate fi de folos". "Da, bineînţeles că poate veni la Galaţi, că doar Oţelul nu este singura echipă de fotbal din oraş. Mai sunt şi în diviziile inferioare cluburi la care poate să se ducă", a menţionat ironic preşedintele de la Oţelul, Marius Stan. Chiar dacă nu a fost atât de categoric şi oficialul de la FCM Bacău, Gheorghe Chivorchian, un apropiat al lui Jean Pădureanu, l-a atacat pe Mihai Stoica: "Din punctul meu de vedere, comportamentul lui Stoica este incalificabil. În mod normal, conducătorul este şi un educator. Ce să mai înţeleagă jucătorii de la tine, când te comporţi aşa". "Singurul lucru nasol este modul de manifestare al managerului de la Steaua. Organigrama noastră nu ne permite să-l aducem aici", ne-a spus şi Octav Apetrei, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Vaslui. "Nu, nu-l vrem. De fapt nu se pune problema, pentru că este conducător la Steaua", a precizat Vasile şiman, patronul actualului lider al Diviziei A, Sportul Studenţesc.

Două cluburi s-au abţinut
Doar patronii cluburilor Poli Timişoara şi Farul Constanţa ar putea fi interesaţi de serviciile lui Stoica. Oficialii celor două grupări au avut însă declaraţii destul de diplomatice, spunând că nu-i interesează angajaţii altor echipe. "Nu se poate să plece de la Steaua", a spus Marian Iancu, patronul bănăţenilor. "Are contract la Steaua unde a făcut lucruri bune şi nu cred că roş-albaştrii pot renunţa la serviciile lui", este de părere patronul "marinarilor", Gheorghe Bosânceanu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite