Mihai Stoica vorbeşte de arbitraj comandat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul general al Stelei l-a acuzat în termeni duri pe arbitrul Sorin Corpodean, despre care a spus că a arbitrat la comandă. Oficialul roş-albaştrilor a vorbit despre o conspiraţie

Managerul general al Stelei l-a acuzat în termeni duri pe arbitrul Sorin Corpodean, despre care a spus că a arbitrat la comandă. Oficialul roş-albaştrilor a vorbit despre o conspiraţie anti-Steaua care are ca scop să o facă pe Dinamo campioană.
"A fost un arbitraj comandat, asta e clar, pentru că asta au putut vedea toţi cei care se pricep la acest fenomen. După ce am cerut în repetate rânduri arbitri străini, ei ni-l dau pe Corpodean, din cauza căruia am pierdut un titlu la Constanţa acum doi ani. Niciodată nu m-am simţit atât de frustrat. Arbitrajul a fost mai rău decât pe vremea lui Postelnicu. Vina o poartă în proporţie de sută la sută conducătorii fotbalului românesc", a declarat oficialul stelist, care a spus că Mircea Sandu şi Mitică Dragomir s-au opus aducerii de arbitri străini.
"Constantin Gheorghe (n.r. - preşedintele CCA) a spus că a fost de acord cu arbitrii străini, dar că decizia a aparţinut Comitetului de urgenţă, din care fac parte Mircea Sandu, Dumitru Dragomir şi Patriţiu Abrudan. Daţi-mi voie să cred că Abrudan nu a avut niciun amestec, pentru că cei doi împreună puteau decide", a precizat managerul din Ghencea care a completat: "Steaua l-a susţinut pe Mircea Sandu la conducerea FRF şi a făcut o prostie".

"Trebuie să vedem animalele de jandarmi în puşcărie"
Mihai Stoica a atacat în termeni duri intervenţia brutală a jandarmilor asupra galeriei steliste, la finalul derby-ului cu Dinamo. "Este inadmisibil să se întâmple aşa ceva în anul 2006, ca forţele de ordine să comită aproape un genocid. Era destul să intre cu gaze lacrimogene. Au fost, în schimb, atacuri animalice, s-a tras în ei. Cum pot justifica jandarmii că au fost bătute femei? Aceste fapte au fost surprinse de camere. Trebuie să vedem aceste animale în puşcărie. Dacă nu vor fi închişi, înseamnă că s-a dorit să se ajungă aici", şi a precizat că intenţionează să stea în galerie de acum înainte: "Vreau să văd dacă mă împuşcă şi pe mine", a precizat managerul general din Ghencea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite