Mihai Stoica: "Acum putem vorbi de o criză la Steaua!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înfrângerea de la Bistriţa a dus Steaua în pragul disperării. Managerul general, Mihai Stoica (foto), a recunoscut într-o emisiune difuzată pe postul Telesport că echipa trece printr-o

Înfrângerea de la Bistriţa a dus Steaua în pragul disperării. Managerul general, Mihai Stoica (foto), a recunoscut într-o emisiune difuzată pe postul Telesport că echipa trece printr-o criză după ce şi-a compromis şansele de a participa în Liga Campionilor în urma înfrângerii de la Bistriţa.

"La finalul meciului cu Gloria nu îmi mai răspundeau picioarele la comenzi. Acum pot să spun cu toată responsabilitatea că este criză la Steaua", a precizat oficialul din Ghencea. Meme este de părere că partida de mâine din semifinalele Cupei României cu Poli Timişoara, care se va desfăşura în Giuleşti, va fi un meci pe viaţă şi pe moarte pentru roş-albaştri. "Miercuri vom avea un meci extraordinar de important. Este o partidă vitală, fără discuţii. Dacă învingem pe Poli, obţinem viza pentru Europa", a precizat stelistul. Chiar dacă portarul brazilian Andrey a avut evoluţii slabe în partidele jucate în această primăvară, Stoica şi-a asumat întreaga responsabilitate pentru transferul său. "Mie îmi place să îmi asum şi succesele, dar şi eşecurile. Nu mai eu răspund de transferul lui Andrey.

Olăroiu, susţinut de Stoica

La fel şi de transferul lui Elton care era unul dintre cei mai buni jucători din campionatul Braziliei, dar, cine ştie, poate nu va confirma în România. Îl voi susţine pe Oli şi nu sunt de acord să fie dat afară", a precizat managerul general al "roş-albaştrilor".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite