"Middlesbrough nu joacă englezeşte"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Stelei, Cosmin Olăroiu, este de părere că adversara din semifinalele Cupei UEFA nu păstrează stilul clasic al fotbalului din Albion. "Vom întâlni o echipă puternică,

Tehnicianul Stelei, Cosmin Olăroiu, este de părere că adversara din semifinalele Cupei UEFA nu păstrează stilul clasic al fotbalului din Albion.
"Vom întâlni o echipă puternică, imprevizibilă şi cu un joc care nu este specific stilului englezesc. Indiferent de evoluţia adversarilor, totul depinde de voinţa jucătorilor mei", a precizat Oli, care se teme de forţa de atac a lui Boro. Olăroiu a declarat că ar fi preferat să joace prima manşă a semifinalei în deplasare, dar speră totuşi ca echipa lui să învingă în această seară fără să primească gol. Totuşi, antrenorul nu ar paria pe acest meci: "Nu-mi place să pariez, chiar nu mă atrage. O singură dată am pariat, pe vremea când eram la FC Naţional. Este foarte greu de dat un pronostic pentru acest meci". În pragul calificării în finala Cupei UEFA, Olăroiu spune că visul tuturor rămâne participarea în grupele Ligii Campionilor, astfel că jucătorii săi nu trebuie să neglijeze campionatul. Stafful tehnic al Stelei mizează pe o revenire a atacantului Victoraş Iacob pentru meciul retur: "S-a refăcut cu 20 de zile mai devreme decât era prevăzut. Se antrenează, loveşte mingea, şi poate vom avea şansa să-l folosim în retur. Depinde de evoluţia sa de la zi la zi", a precizat Oli. Singura incertitudine din lotul Stelei este atacantul Andrei Cristea, uşor accidentat, dar antrenorul speră să fie recuperat până la ora jocului.

Gigi Becali nu a anunţat prima
Cosmin Olăroiu a declarat că atât el, cât şi jucătorii nu au primit nicio înştiinţare despre prima de 100.000 de euro vehiculată pentru acest meci. "Nu ştim nimic. Atât timp cât patronul nu a anunţat prima, sunt doar speculaţii", a precizat tehnicianul roş-albaştrilor. Întrebat dacă se teme de eventualele scandări rasiste ale fanilor, care ar putea duce la suspendarea stadionului, Oli a declarat amuzat: "Dacă ne calificăm, ne vor trimite să jucăm la Eindhoven".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite