Michael Buffer a vizitat Valea Prahovei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce Lucian Bute transpira în sală pentru a scăpa şi de ultimele două kilograme pe care le are în plus, invitaţii de marcă de la gală au făcut o vizită pe Valea Prahovei.

 Între ei s-a aflat şi Michael Buffer, prezentatorul cu voce inconfundabilă care pune amprenta asupra oricărui mare duel din boxul mondial şi care face să se cutremure orice arenă din lume.

Celebra expresie „Let's get ready to rumble", asupra căreia deţine toate proprietăţile intelectuale, fiind marcă înregistrată, va răsuna şi la Romexpo, mâine-seară, înainte de meciul în care Lucian Bute va lupta cu Jean Paul Mendy.

Afla pe forbes.ro ce investitii face Lucian Bute cu banii din box

Mai sunt 200 de bilete

Omul devenit celebru datorită vocii sale a sosit miercuri seară în România şi a fost întâmpinat ca un adevărat superstar. Buffer are la dispoziţie pe întreaga durată a şederii sale în România o limuzină Rolls Royce, iar primarul Buşteniului, Emanoil Savin, l-a dus să vadă ieri Peleşul, Castelul Cantacuzino şi Castelul Bran, după care l-a invitat şi la el acasă, unde a desfăcut o şampanie de colecţie.

Vocea americanului a răsunat în restaurantul Alexandros din Buşteni, acolo unde americanul s-a oprit pentru a gusta din tradiţionalele bucate româneşti, de care a fost foarte încântat. Altfel, cu doar o zi înaintea luptei, mai erau la vânzare doar 200 de tichete.

Ecran gigant la magazinul Cocor

Meciul lui Bute (mâine, ora 23.00, Pro TV) poate fi vizionat şi în Piaţa Timpului, aflată în imediata vecinătate a Cocor Store, pe un ecran care are o suprafaţă de 565 metri pătraţi. Cu această ocazie, magazinul va da startul şi la reducerile de sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite