Michael Skibbe: "Steaua este bine organizată"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul german al echipei Galatasaray, Michael Skibbe, a declarat că echipa sa trebuie să dea totul pe teren pentru a se califica în grupele Ligii Campionilor în faţa Stelei. "Am

Antrenorul german al echipei Galatasaray, Michael Skibbe, a declarat că echipa sa trebuie să dea totul pe teren pentru a se califica în grupele Ligii Campionilor în faţa Stelei.

"Am văzut, vineri, Steaua (n.r. - la Iaşi), stă bine în faza defensivă, are şi câţiva jucători ofensivi buni, este o echipă bine organizată, care dispune şi de jucători tehnici. Va fi un meci special, în faţa propriilor suporteri.

Trebuie să fim foarte concentraţi la acest meci foarte important pentru ambele echipe. Trebuie să dăm totul şi să muncim din greu în faţa unei echipe puternice precum Steaua. Suntem pregătiţi să ajungem în grupe unde nimănui nu-i va fi uşor să joace împotriva noastră", a spus Skibbe.

Antrenorul a comentat şi declaraţia finanţatorului stelist Gigi Becali, care afirmase după tragerea la sorţi că "va da piept cu musulmanii".

"Şi eu sunt creştin, ca de altfel mulţi jucători din lot. Musulmani şi creştini împreună vom încerca să dăm totul pentru a câştiga acest meci", a spus Michael Skibbe, zâmbind.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite