Pentru Meme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii stelişti i-au dedicat victoria din meciul cu Oţelul fostului manager general al clubului din Ghencea Steaua a învins duminică seară, scor 3-0, o formaţie gălăţeană venită

Jucătorii stelişti i-au dedicat victoria din meciul cu Oţelul fostului manager general al clubului din Ghencea

Steaua a învins duminică seară, scor 3-0, o formaţie gălăţeană venită fără mari aspiraţii în Bucureşti, pe un stadion cu porţile închise. După egalul lui CFR la Piteşti, roş-albaştrii s-au apropiat la doar un punct de clujeni şi au prima şansă la clasarea pe locul doi la finalul campionatului.

Bucuroşi că echipa din Ghencea este din ce în ce mai aproape de preliminariile Ligii Campionilor, jucătorii nu l-au uitat pe managerul Mihai Stoica, omul de care s-au legat destinele multora dintre componenţii lotului. Fotbaliştii au declarat la final că regretă plecarea lui Meme, dar spun că îşi vor îndeplini obiectivul din acest sezon şi fără fostul oficial.

"Este o pierdere plecarea lui Mihai Stoica. A avut rezultate foarte bune aici. Noi trebuie să ne concentrăm şi să ne mobilizăm pentru a ne putea îndeplini obiectivul, chiar şi fără el", a precizat Dorin Goian.

"Îi dedic această victorie lui Mihai Stoica. Personal, m-a ajutat foarte mult, pentru că el m-a adus la Steaua", a completat Petre Marin, unul dintre cei mai vechi jucători din lot.

Deşi a fost adus la Steaua de Stoica, Iacob a evitat să-i dedice fostului oficial golul înscris în poarta Oţelului: "Am câştigat în primul rând pentru Steaua. Golul mi-l dedic mie, pentru că aveam mare nevoie de el".

Consolat de Cristi Chivu

La câteva minute după terminarea întâlnirii, Stoica a comentat în direct, la mai multe emisiuni televizate, plecarea sa din Ghencea. MM era plăcut surprins de mesajele de susţinere primite din partea unor oameni din fotbal. "Cel mai mult m-a impresionat apelul de la Cristi Chivu. M-a sunat în timpul meciului steliştilor. Mi-a spus să ţin capul sus. Nu mă aşteptam să mă sune tocmai el, dar îi mulţumesc pentru că a dovedit că este un om de caracter". Fostul oficial din Ghencea a mai spus că a fost sunat şi de "o persoană importantă de la Rapid". Chiar dacă nu a menţionat identitatea acelei persoane, se pare că Meme a fost încurajat de Răzvan Lucescu, tehncian despre care stelistul a avut întotdeauna cuvinte de laudă.

Copos l-a avertizat pe Stoica

Finanţatorul Rapidului, George Copos, a ţinut ieri să demonteze ipoteza potrivit căreia Mihai Stoica ar putea fi cooptat în stafful administrativ al vişiniilor. "Este exclus ca Mihai Stoica să vină la Rapid. Ar face bine să stea la câţiva kilometri de Giuleşti. N-am uitat ce declaraţii făcea. A spus că singura echipă din România e Steaua, atunci să stea acolo", a precizat Copos.

Era un om deosebit şi puteam discuta orice cu el. Normal că ne afectează plecarea lui.
Sorin Paraschiv,
mijlocaş Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite