Meme, de la huliganism la politică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a declarat că vrea să intre în politică alături de şeful său, Gigi Becali, pentru a stârpi hoţiile din ţară. Omul care s-a remarcat până acum

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a declarat că vrea să intre în politică alături de şeful său, Gigi Becali, pentru a stârpi hoţiile din ţară. Omul care s-a remarcat până acum prin gesturi huliganice, printre care lovirea unui suporter şi bruscarea unui şef al jandarmilor, vrea să primească un loc în conducerea Partidului Noua Generaţie.
După partida pierdută la Bistriţa, în faţa Gloriei, Mihai Stoica a făcut un adevărat circ. L-a înjurat pe preşedintele ardelenilor, Jean Pădureanu, a fost la un pas să se încaiere cu jandarmii, iar la final a aruncat bomba: "Nu ştiu dacă voi mai continua la conducerea Stelei. Vreau să mă alătur lui Gigi Becali în lupta sa pentru stârpirea hoţiei", a declarat Meme, care nu se teme de suspendarea dictată de Comisia de Disciplină a FRF: "Să mă suspende şi pe viaţă, că doar îi cred în stare de asemenea abuzuri!". Totuşi, intrarea în politică a lui Meme nu îl va îndepărta pe gălăţean de echipă. El va renunţa la funcţia de manager general pe care o ocupă, dar va rămâne să ajute în continuare Steaua prin cunoştinţele sale. Stoica este de părere că fotbalul românesc nu merita o performanţă precum cea a Stelei din Cupa UEFA.
Gigi se visează Vlad Tepeş
După ce s-a comparat cu Mihai Viteazu sau s-a intitulat Războinicul Luminii, finanţatorul Stelei a declarat că de acum înainte va fi Vlad ţepeş. "Pierdem campionatul din cauza hoţilor de arbitri. Vreau să fiu Vlad ţepeş, ca să-i trag pe toţi în ţeapă", a declarat furios Becali, care nu are ce să le reproşeze fotbaliştilor săi. "Eu voi fi mereu aproape de jucători. Ce vină au ei că au fost furaţi de arbitri?", a precizat finanţatorul din Ghencea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite