Membrii federali pro-Popescu dispar din Casa Fotbalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fost susţinător al lui Gheorghe Popescu la alegerile de anul trecut pentru şefia FRF, Dragoş Anastasiu, preşedintele Comisiei de Fotbal în Sală, a demisionat, acuzând dezorganizarea de la

Un fost susţinător al lui Gheorghe Popescu la alegerile de anul trecut pentru şefia FRF, Dragoş Anastasiu, preşedintele Comisiei de Fotbal în Sală, a demisionat, acuzând dezorganizarea de la Casa Fotbalului.
La 10 luni de la alegerile care i-au prelungit mandatul lui Mircea Sandu cu încă patru ani, unul dintre susţinătorii lui Gheorghe Popescu, ales atunci preşedintele Comisiei de Fotbal în Sală, şi reprezentantul fotbalului feminin în Comitetul Executiv al FRF, Daniel Robe, au ales să părăsească Casa Fotbalului. "La FRF, futsalul nu are prioritate. FRF nu are timp pentru noi", a spus Anastasiu care va demara un proiect privat pentru fotbalul în sală. "Lucrurile merg pe o pantă negativă. Când nu există comunicare cu organizatorii, când arbitrajele sunt puse sub semnul întrebării, când sunt fel de fel de aranjamente, atunci plăcerea dispare", a acuzat Anastasiu, susţinător financiar al echipei de futsal, Eurolines. "Am încercat să facem ceva cu Anastasiu, dar nu s-a reuşit", a adăugat Daniel Robe, care se va implica şi el în proiectul care are ca scop susţinerea fotbalului pe teren redus şi a celui feminin. Un alt contestatar, bossul de la Atletic Club, Mihai Stoica, a declarat că arbitrajele sunt comice: "S-au retras foarte multe echipe. Cred că în acest an vor rămâne 10 formaţii în primul eşalon". Reprezentantul echipelor de futsal în Comitetul Executiv al FRF, Gheorghe Mara, oficialul echipei CIP Deva, crede că, chiar dacă au apărut nişte probleme după dezertarea unor echipe, lucrurile vor reveni la normal. "Sunt gogoşi declaraţiile care spun că nu s-a făcut nimic. Noi aveam independenţă totală. S-a trecut fără nicio problemă peste faptul că Dragoş Anastasiu l-a susţinut pe Gheorghe Popescu la alegeri, doar a fost ales preşedinte. Chiar şi eu l-am votat. Acum trei ani, lucrurile mergeau mai bine pentru că a existat un contract cu TVR prin care echipele luau nişte bani. Acela s-a reziliat după un an, nu ştiu de ce, şi n-au mai venit acele sume. Ducem lipsă de mediatizare", a contrat Mara.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite