Meciuri tari in prima zi a Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arsenal - FC Thun. Londonezii au parte de un inceput slab de campioant, astfel ca singura modalitate de reabilitare este un parcurs cat mai bun in cupele europene. In plus, experienta lui Arsenal

Arsenal - FC Thun. Londonezii au parte de un inceput slab de campioant, astfel ca singura modalitate de reabilitare este un parcurs cat mai bun in cupele europene. In plus, experienta lui Arsenal poate decide meciul, mai ales ca cei de la FC Thun se afla la prima participare in Liga Campionilor si nici nu se afla intr-o forma prea buna in campionatul elvetian.
Benfica - Lille. Benfica tocmai a castigat derbiul din intrecerea interna cu Sporting si se anunta ca favorita in partida din aceasta seara. De partea cealalta, Lille, una dintre echipele puternice din campionatul francez, nu are parte de un inceput de sezon prea bun, fiind clasata pe locul opt, cu noua puncte din sase partide jucate.
Villarreal - Manchester United. Gazdele nu au inceput deloc bine campionatul, inregistrand un egal si o infrangere. Totusi, ,submarinul galben" este una dintre cele mai redutabile echipe din Europa pe propriul teren. Intrucat si oaspetii de la Manchester United sunt o echipa in forma, este posibil ca partida sa se incheie la egalitate.
Werder Bremen - FC Barcelona. Werder a inceput destul de bine campionatul german, fiind clasata pe locul secund, cu 10 puncte din 12. Chiar daca FC Barcelona este o echipa superioara din punct de vedere valoric, este de asteptat ca spiritul german sa-si puna amprenta pe joc, iar gazdele sa scoata cel putin un punct din aceasta partida.
Club Brugge - Juventus Torino. Juventus este o echipa in mare forma, reusind sa castige cu 4-0 meciul din deplasare de la Empoli in ultima etapa din Serie A. De partea cealalta, FC Brugge, chiar daca este neinvinsa in intrecerea interna, este putin probabil sa aiba puterea de a pune probleme torinezilor.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite