Meciuri tari în Cupa Africii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zimbabwe - Senegal. Senegalezii vor să se revanşeze în Cupa Naţiunilor Africii, pentru ratarea calificării la Campionatul Mondial. Adversara, modesta selecţionată a statului Zimbabwe, pare

Zimbabwe - Senegal. Senegalezii vor să se revanşeze în Cupa Naţiunilor Africii, pentru ratarea calificării la Campionatul Mondial. Adversara, modesta selecţionată a statului Zimbabwe, pare victimă sigură în faţa uneia dintre cele mai puternice formaţii a continentului negru.
Nigeria - Ghana. La fel ca şi Senegalul, Nigeria nu va participa la Mondialul din Germania. Ambiţia "vulturilor" este cu atât mai mare cu cât dau piept cu Ghana, o echipă calificată la turnelul final. Sunt şanse mari ca partida să se încheie la egalitate.
FC Eindhoven - De Graafschap. Oaspeţii din această întâlnire ocupă locul şapte în cea de-a doua ligă olandeză. Chiar dacă nu sunt o echipă de temut, cei de la De Graafschap au prima şansă în faţa lui FC Eindhoven, formaţie care este clasată pe penultima poziţie şi pare condamnată la retrogradare.
West Ham - Fulham. Este o partidă între două echipe de mijlocul clasamentului în Anglia. Chiar dacă West Ham nu a avut un parcurs prea bun în partidele jucate acasă, Fulham este cea mai slabă echipă din Premier League în partidele din deplasare, astfel că echipa-gazdă poate obţine ori victoria, ori cel puţin un punct din acest meci.
Bastia - Valenciennes. Cele două echipe se află într-o luptă aprigă pentru un loc care să asigure promovarea în Ligue1. Basia, locul 4, ştie să profite de avantajul terenului propriu, astfel că are toate şansele să obţină măcar un punct în faţa ocupantei locului 3, Valenciennes.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite