Meciuri grele pentru romani la Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Open Romania, Pavel, Hanescu, Sabau si Crivoi vor avea adversari puternici inca din primul tur. Tragerea la sorti, efectuata de catre Nadia Comaneci, Ion Tiriac si Dan Petrescu, a stabilit ca

La Open Romania, Pavel, Hanescu, Sabau si Crivoi vor avea adversari puternici inca din primul tur. Tragerea la sorti, efectuata de catre Nadia Comaneci, Ion Tiriac si Dan Petrescu, a stabilit ca Andrei Pavel sa joace cu Alberto Martin, Victor Hanescu va da piept cu Potito Starace, Sabau il va intalni pe Davide Sanguinetti, in timp ce Crivoi il va infrunta pe Florent Serra. Andrei Pavel si Alberto Martin s-au intalnit de doua ori pana acum, romanul adjudecandu-si ambele intalniri. In 2002, Pavel l-a invins pe Martin chiar la Bucuresti, scor 6-1, 6-3, iar in 2001, romanul a trecut de spaniol cu 6-1, 6-0 la Kitzbuhel. Hanescu si Starace au fost adversari o singura data, iar castig de cauza a avut italianul, care, in 2004, la Gstaad, l-a invins pe roman cu scorul de 3-6, 7-6, 7-6. Nici Razvan Sabau nu sta bine la intalniri directe cu Sanguinetti. Cei doi au jucat doua partide, ambele pe zgura, iar italianul s-a impus de fiecare data. In 1997, la Braunschweing, Sanguinetti a castigat in trei seturi, 4-6, 6-3, 6-4, iar in 1998, la Napoli, italianul a castigat de doua ori, scor 6-1, 6-4. In ceea ce priveste meciul Crivoi - Serra, aceasta este prima confruntare intre cei doi jucatori. ,Preferam ca Pavel sa joace cu un jucator venit din calificari, dar asa este tragerea la sorti. Hanescu are o viata mai ieftina in primul tur, dar mai departe da de un Sanguinetti - Sabau. Cred ca, daca Sabau il bate pe italian, face un mare rezultat. Toti ne dorim sa avem un roman macar in sferturi sau semifinale. Daca mai si castiga un roman, am fi si mai multumiti", a afirmat fostul presedinte al COR, Ion Tiriac, care considera ca jucatorii spanioli prezenti la Bucuresti sunt foarte periculosi. ,Spaniolii fabrica jucatori de tenis la masina de copiat si oricine e in prima suta dintre spanioli poate crea o surpriza in orice moment. Tabloul este dificil, in afara ca nu-l ai pe Federer, Agassi si nu stiu cine, toti de aici sunt jucatori de zgura, care pot sa-ti manance si un Federer, si un Agassi si dimineata, si la pranz, si seara", a mai afirmat Tiriac.
Nadia Comaneci: "Intram in panica foarte repede"
Prezenta la arenele BNR pentru tragerea la sorti a tabloului principal de la Open Romania, Nadia Comaneci s-a referit si la situatia din gimnastica, spunand ca nu trebuie sa intram in panica din cauza ca Belu si Bitang au renuntat la lotul olimpic. ,Este greu de prezis cum va arata gimnastica fara Belu si Bitang. Bineinteles ca reprezinta o pierdere mare, dar la fel s-a spus si cand a plecat Bela Karoly. Dar noi avem antrenori buni si trebuie sa gasim altii, ca sa mergem mai departe", a afirmat Comaneci, care a adaugat ca si in SUA se produce un schimb de generatii. ,La fiecare ciclu olimpic se schimba o generatie, nu numai la noi, ci in intreaga lume. Noi facem prea mult scandal, intram in panica foarte repede, dar sa speram ca fetele care au ramas in pregatire la cluburi se aduna si vor gasi motivatia personala sa continue", a spus Comaneci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite