Meciuri echilibrate în Premier League

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Charlton - West Bromwich. Charlton ocupă locul 11 în Premier League, în timp ce West Bromwich este clasată pe locul 16. Chiar dacă echipa gazdă nu a impresionat în meciurile jucate pe propriul

Charlton - West Bromwich. Charlton ocupă locul 11 în Premier League, în timp ce West Bromwich este clasată pe locul 16. Chiar dacă echipa gazdă nu a impresionat în meciurile jucate pe propriul teren, adversara, West Bromwich, este foarte slabă în partidele jucate "afară", câştigând o singură dată în 11 partide.
Sunderland - Middlesbrough. Sunderland este codaşa primei ligi engleze, cu doar 9 puncte, fiind practic condamnată la retrogradare. Nici Middlesbrough nu stă prea bine, ocupând locul 17, la doar trei puncte de zona retrogradării, astfel că partida cu Sunderland este un bun prilej pentru a aduna puncte din deplasare.
Fulham - Tottenham. Totenham este o echipă în mare formă, care ţinteşte calificarea în Liga Campionilor. Totuşi, misiunea oaspeţilor este dificilă pe terenul lui Fulham, ocupanta locului 13, care a pierdut doar două partide în propriul fief din cele 11 jucate. Având în vedere că este o întâlnire între două formaţii londoneze, se anunţă un meci aprig disputat.
Ghana - Zimbabwe. Ganezii nu au decât varainta victoriei pentru a spera la calificare în "sferturi". Cum Zimbabwe este deja eliminată, Ghana are toate şansele să câştige.
Nigeria - Senegal. Nigerienii sunt deja calificaţi în timp ce Senegal are nevoie de victorie pentru a accede în sferturile de finală ale Cupei Africii pe Naţiuni. Având în vedere că cealaltă contracandidată la locul doi, Ghana are un meci uşor cu Zimbabwe, pentru Senegal un rezultat de egalitate este inutil.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite