Meciul secolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

MGM Grand Hotel din Las Vegas găzduieşte mâine dimineaţă, de la ora 4.00, în direct pe TV Sport, o confruntare dintre Mayweather şi De la Hoya Într-o confruntare Oscar de la Hoya -

MGM Grand Hotel din Las Vegas găzduieşte mâine dimineaţă, de la ora 4.00, în direct pe TV Sport, o confruntare dintre Mayweather şi De la Hoya

Într-o confruntare Oscar de la Hoya - Floyd Mayweather pentru centura WBC, categoria mijlocie, toate recordurile sunt bătute.

Cei 16.800 de spectatori au plătit nu mai puţin de 19 milioane de dolari pentru a putea asista pe viu la meciul secolului. Printre ei, şi unul dintre numele grele ale boxului profesionist românesc, Lucian Bute, care a plătit nu mai puţin de 25.000 de dolari pentru a "mirosi" ringul. De asemenea, bursele celor doi boxeri sunt unele pe măsură: De la Hoya urcă în ring pentru 15 milioane de dolari, în timp ce adversarul său încasează "doar" 10 milioane. Într-un colţ, Floyd "Pretty boy" Mayweather, neînvins în 37 de meciuri la profesionişti, arogant şi provocator, solicită de mulţi ani o şansă de a lupta cu De la Hoya. De partea cealaltă, cu cele şase centuri mondiale la şase categorii diferite, Oscar pare adversarul perfect pentru a fi cel puţin egalul lui Mayweather.

Un duel de vis pentru care oricare cetăţean american trebuie să scoată din buzunar 55 de dolari dacă vrea să-l urmărească în sistemul pay-per-view.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite