Meciul revansei pentru Helcioiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

In aceasta dupa-amiaza, de la ora 16.00, in sala Soced, Dinamo Bucuresti si Asesoft Ploiesti se vor intalni in cea de-a sasea etapa a campionatului national de baschet. Chiar daca pe 1 noiembrie

In aceasta dupa-amiaza, de la ora 16.00, in sala Soced, Dinamo Bucuresti si Asesoft Ploiesti se vor intalni in cea de-a sasea etapa a campionatului national de baschet. Chiar daca pe 1 noiembrie ploiestenii joaca o partida importanta in Ucraina, impotriva celor de la Azovmasch, acestia isi doresc o victorie impotriva dinamovistilor.

Asesoft
Virgil Carutasu, fostul jucator al dinamovistilor, a venit la Asesoft pentru ca isi dorea sa joace in competitiile importante din Europa.
- Virgil, cum va fi meciul impotriva fostilor tai colegi?
- Nu conteaza ca sunt fosti colegi. De fapt, nu am fost cu totii colegi, dar ne cunoastem pentru ca ne-am intalnit pe teren.
- De ce ai decis sa pleci de la Dinamo?
- In primul rand, din cauza indiferentei celor din conducere. Am acceptat oferta celor de la Asesoft si pentru ca imi doream sa joc in competitii mai puternice. Abia am revenit dupa o accidentare si nu sunt complet refacut, dar sper sa joc si eu un pic.
- Este Asesoft mai puternica decat Dinamo?
- Cred ca da. Jucam partide grele in Europa iar cele din campionat ar trebui sa fie mai usoare. Dinamovistii nu au echipa foarte rea, dar in momentul de fata nu au pivoti. Au incercat sa reprofileze alti jucatori si vad ca, pana acum, le-a mers.

Dinamo
Paul Helcioiu a parasit, in pauza competitionala, echipa Asesoft si a fost inregimentat de catre Dinamo
- Paul, este un avantaj pentru Dinamo faptul ca ai jucat atata timp la Asesoft?
- Cred ca da. Ii cunosc foarte bine si le stiu tactica. Am incercat sa vorbesc cu coechipierii si le-am spus niste scheme. Sper sa fie de folos. N-am resentimente. Vreau sa castig.
- Este Dinamo mai puternica?
- Se intalnesc doua echipe egale valoric. Asesoft este mai experimentata datorita meciurilor pe care le-a jucat in Europa, iar in campionat nu sunt formatii cu asa de multa experinta. Sper sa nu-si desconsidere adversarul, si, la cum ii cunosc eu, nu o vor face.
- Ce te-a determinat sa pleci de la Ploiesti?
- Nu vreau sa vorbesc despre acest lucru. Imi pare rau de coechipieri si ca nu joc in Europa. Vreau sa-i felicit pentru victoria din meciul cu francezii si le urez bafta in EuroCup.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite