Meciul invincibililor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lupta pentru centura WBC la semimijlocie se va da între Mayweather jr şi Hatton Duminică dimineaţă, într-o gală care va începe de la ora 04.00, în direct la Pro TV, iubitorii

Lupta pentru centura WBC la semimijlocie se va da între Mayweather jr şi Hatton

Duminică dimineaţă, într-o gală care va începe de la ora 04.00, în direct la Pro TV, iubitorii boxului vor putea urmări unul dintre cele mai aşteptate meciuri ale anului, Floyd Mayweather jr versus Ricky Hatton.

Americanul are în palmares 38 de victorii în 38 de meciuri, 24 dintre ele fiind obţinute înainte de termen, în timp ce britanicul se laudă cu 43 de succese în 43 de partide, dintre care 31 obţinute prin KO. Cei doi vor lupta pentru centura de campion mondial la categoria semimijlocie, versiunea WBC, iar partida va fi televizată în 180 de ţări.

Pentru acest meci s-au pus în vânzare 16.800 de bilete, care s-au vândut în numai o jumătate de oră, iar un bilet la negru, chiar lângă ring, ajunge la 13.000 de dolari! "Este cel mai important meci în care a fost implicat vreun sportiv britanic, aşa că am nevoie de sprijinul fanilor. Cred că pot să-l înving pe Mayweather doar dacă pun presiune asupra lui, pentru că atunci el comite greşeli", a declarat Ricky Hatton.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite