Meciul SUA - România se va disputa cu casa închisă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biletele pentru meciul de tenis dintre echipele de Cupa Davis ale SUA şi României (10-12 februarie), din primul tur al Grupei Mondiale, s-au epuizat cu mai bine de două săptămâni înainte de

Biletele pentru meciul de tenis dintre echipele de Cupa Davis ale SUA şi României (10-12 februarie), din primul tur al Grupei Mondiale, s-au epuizat cu mai bine de două săptămâni înainte de startul întâlnirii care va fi găzduită de La Jolla Beach & Tennis Club, din apropiere de San Diego.
Această bază sportivă este situată pe malul Pacificului, având, pe lângă terenuri de tenis şi de golf, un hotel de lux cu 90 de camere, dintre care 50 cu vedere la ocean, şi o plajă privată lungă de aproape 800 de metri. Surprinzător, complexul nu avea o arenă de tenis de mare capacitate, astfel că organizatorii au fost nevoiţi să construiască una de la zero, pe un teren de golf. Tribunele, care au fost ridicate doar pentru acest eveniment, pot primi până la 4.000 de spectatori, iar preţul biletelor este cuprins între 90 şi 375 de dolari, pentru toate cele trei zile ale întâlnirii. Suprafaţa de joc va fi una favorabilă gazdelor, de tip dur - Laykold Colorcoat Concentrate, o emulsie acrilică ce se aplică pe ciment sau asfalt. Meciurile de simplu vor începe la ora locală 11.00 (21.00 în România), iar cel de dublu la 13.00 (23.00 la Bucureşti).
Lotul României este alcătuit din Andrei Pavel, Victor Hănescu, Răzvan Sabău, Horia Tecău şi Adrian Ungur. Căpitanul nejucător al echipei noastre, Florin Segărceanu, a precizat că nu s-a stabilit încă cine va juca la dublu. "Nu am luat încă o decizie. Săptămâna viitoare, toţi cei convocaţi, mai puţin Hănescu, vor participa la turneul de la Delray Beach. Pavel şi Sabău sunt pe tabloul principal, restul urmând să joace calificări. Practic, acolo se va face reunirea lotului", a declarat Segărceanu. La rândul său, Patrick McEnroe, căpitanul americanilor, a anunţat că din echipa sa nu vor lipsi Andy Roddick (numărul 3 mondial), la simplu, şi fraţii Bob şi Mike Bryan, liderii mondiali la dublu. Cel de-al doilea jucător de simplu va fi ales dintre James Blake, Taylor Dent şi Robby Ginepri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite