Meci decisiv contra scoţienilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În partida din această seară, pe Stadionul Murrayfield din Edinburgh, tricolorii îşi joacă prezenţa la Cupa Mondială de rugby de peste patru ani. După înfrângerea din meciul cu Italia,

În partida din această seară, pe Stadionul Murrayfield din Edinburgh, tricolorii îşi joacă prezenţa la Cupa Mondială de rugby de peste patru ani.

După înfrângerea din meciul cu Italia, România se agaţă practic de meciul din această seară contra reprezentativei Scoţiei (TVR 2, ora 22,00), miza fiind clasarea pe locul trei în grupa noastră. O clasare ce ne-ar duce automat la Cupa Mondială de peste patru ani. Pentru aceasta, băieţii noştri sunt obligaţi să îi învingă pe cimpoieri şi să aştepte ca aceştia să-i învingă la rândul lor pe italieni.

În plus, contra Portugaliei, tricolorii nu au voie să facă nicio greşeală şi să obţină şi punctul bonus, pentru că în ultima partidă contra reprezentativei Noii Zeelande e practic imposibil de crezut că putem visa la vreun rezultat pozitiv. Fără accidentări majore după meciul de debut, managerul general Robert Antonin a anunţat că va trimite în teren aceeaşi echipă ca în partida cu Italia.

"Am decis să dăm credit aceloraşi jucători, pentru că ne-am dat seama că au dat maximum posibil pentru a câştiga. Era cea mai bună echipă pe care o puteam alinia", a spus Antonin. Iată cei 15 "stejari" care vor încerca să obţină victoria în această seară: Toderasc, Tincu, Bălan, Socol (cpt.), Petre, Corodeanu, Manta, Toniţa, Sârbu, Dimofte, Brezoianu, Gontineac, Gal, Fercu, Dumitraş.

Până acum, România şi Scoţia s-au întâlnit de 11 ori, adversarii noaştri impunîndu-se în nouă dispute, "stejarii" câştigând doar de două ori. În momentul de faţă, tricolorii se află pe poziţia a 16-a în clasamentul International Rugby Board (IRB), scoţienii fiind pe locul 11.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite