BOX: Floyd Mayweather şi Manuel Marquez se vor bate în octombrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul dintre pugilistul american Floyd Mayweather şi mexicanul Juan Manuel Marquez, ce fusese iniţial programat la 18 iulie, va avea loc la 19 septembrie, au anunţat, vineri, promotorii celor doi sportivi, informează AFP.

Această întâlnire mai fost amânată o dată, din 14 iunie, din cauza faptul că Mayweather a suferit o leziune la o coastă. Pugilistul american a obţinut însă avizul medicilor pentru a lupta în luna septembrie.

Meciul, de 12 repreize, va avea loc în arena MGM Grand din Las Vegas, aşa cum fusese programat iniţial. Va fi primul duel al lui Mayweather din decembrie 2007.

"Sunt uşurat că am primit avizul să boxez, devenisem nerăbdător să pot reveni în ring. În acea seară, îl voi distruge pe Marquez şi îmi voi recăpăta titlul câştigat pe merit de cel mai bun boxer din toate categoriile ", a declarat pugilistul american.

Floyd Mayweather junior, care are un palmares de 39 de victorii şi nicio înfrângere, este fost campion mondial la categoria semimijlocie, dar nu a mai urcat în ring după victoria în faţa lui Ricky Hatton din decembrie 2007. Mayweather, în vârstă de 32 de ani, îşi anunţase retragerea din box la jumătatea anului trecut.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite