Matzourakis: "Nu mi-a fost greu să obţin informaţii despre Dinamo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioannis Matzourakis s-a născut în România, în 1948, a jucat la Rapid şi Cluj, iar în sezonul 2000-2001 a fost antrenorul celor de la Olympiakos. Acum încearcă să o ducă pe Xanthi în grupele

Ioannis Matzourakis s-a născut în România, în 1948, a jucat la Rapid şi Cluj, iar în sezonul 2000-2001 a fost antrenorul celor de la Olympiakos. Acum încearcă să o ducă pe Xanthi în grupele Cupei UEFA.
- Aţi reuşit să vă faceţi o părere despre Dinamo?
- Am văzut mai multe casete şi pot să spun că Dinamo este o formaţie cu mulţi jucători tineri, dar cu atacanţi foarte experimentaţi. Am o mulţime de prieteni în România, atât antrenori, cât şi doctori, aşa că nu mi-a fost greu să culeg informaţii despre ei. În plus, cunosc fotbalul românesc, pentru că am jucat la Rapid şi la Cluj.
- Ce ştiţi despre Mircea Rednic?
- Rednic a fost un jucător foarte bun, iar acum se dovedeşte a fi şi un tehnician desăvârşit. ştiu că a câştigat un campionat cu Rapid, dar nu sunt familiarizat cu metodele lui de antrenament.
- Aţi început destul de prost campionatul, cu un punct în trei etape
- Atât cu Olympiakos, cât şi cu Panathinaikos am început foarte bine, dar nu am reuşit să obţinem rezultate bune. De fapt, cred că suntem printre puţinele echipe din Grecia care pot juca de la egal la egal cu Olympiakos. Dar în aceste trei meciuri am avut câteva greşeli individuale, dar au fost şi nişte decizii ale arbitrilor care ne-au defavorizat.
- În schimb, Dinamo are numai victorii în campionat
- Când o echipă are un asemenea parcurs, jucătorii devin foarte încrezători în forţele proprii. Sper însă să fim prima formaţie care să-i împiedice. ştiu că nu este uşor, dar vom încerca. Totuşi, la tragerea la sorţi, Dinamo a fost în grupa favoritelor, iar noi nu. Dar vom încerca să schimbăm această situaţie.
- Va juca Olisadebe, care este considerat "coşmarul" lui Dinamo?
- Dacă aşa se spune despre el, cu siguranţă va juca.
- Aveţi vreo primă specială pentru a-i învinge pe români?
- Fiecare jucător ştie ce primă va avea, pentru că acestea sunt stipulate în Regulamentul de Ordine Interioară. Dar preşedintele plăteşte bine dacă este mulţumit de evoluţia fotbaliştilor.
- Este mai importantă Cupa UEFA decât campionatul?
- Amândouă sunt la fel de importante. Nu jucăm prea des în cupele europene, aşa că vom încerca să profităm de acest lucru cât mai mult.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite