Măturaţi de "El Niño"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spaniolul Fernando Torres a marcat chiar din faţa românului Chivu un gol fabulos. Liverpool merge mai departe, Internazionale e afară din Liga Campionilor Campioana Italiei, Inter Milano,

Spaniolul Fernando Torres a marcat chiar din faţa românului Chivu un gol fabulos. Liverpool merge
mai departe, Internazionale e afară din Liga Campionilor

Campioana Italiei, Inter Milano, a părăsit din nou prematur Liga Campionilor după ce a pierdut cu 0-1 meciul de pe teren propriu cu Liverpool. Internaţionalul român Cristian Chivu a jucat tot meciul chiar dacă nu a fost refăcut complet după luxaţia de umăr suferită în urmă cu două săptămâni.

Lider autoritar în Serie A, Inter continuă să dezamăgească în Liga Campionilor. După 0-2 la Liverpool, echipa patronată de Massimo Moratti a capotat lamentabil şi în faţa propriilor fani. Unicul gol al partidei a fost marcat de Fernando "El Nino" Torres, cel mai scump transfer din istoria clubului englez.

Atacantul în vârstă de 23 de ani a fost adus în vară, contra sumei de 36 milioane de euro, de la Atletico Madrid. "Sunt foarte mulţumit de Torres pentru că am plătit pentru el cea mai mare sumă, iar acum demonstrează că şi-a meritat banii.

Nu credeam că o să se adapteze atât de repede în fotbalul englez", a declarat antrenorul "cormoranilor", Rafa Benitez, care a explicat cum reuşeşte Liverpool să impresioneze în Europa: "Liga Campionilor este pentru noi mai uşoară, pentru că putem să fim concentraţi pentru două partide. În Anglia, primele trei cluburi din clasament sunt foarte puternice şi fiecare meci este foarte dificil".

Mourinho, în locul lui Mancini?

Antrenorul interist Roberto Mancini a anunţat că va renunţa la funcţie în vară. "Chiar dacă mai am patru ani de contract, următoarele două luni şi jumătate vor fi ultimele pentru mine la conducerea lui Inter. I-am anunţat pe băieţi şi au înţeles decizia mea.

Am hotărât acest lucru înainte şi nu are nicio legătură cu eliminarea din Liga Campionilor", a precizat tehnicianul. Presa italiană a notat că patronul Massimo Moratti l-a contactat deja pe portughezul Jose Mourinho şi că pe lista posibililor înlocuitori mai figurează şi numele atrenorului Fiorentinei, Cesare Prandelli.

Record: patru echipe engleze în "sferturi"

Pentru prima oară în istoria celei mai puternice competiţii intercluburi din Europa, jumătate din echipele calificate în sferturile de finală, aparţin unei singure ţări, Anglia. Liverpool, Manchester United, Arsenal şi Chelesea sunt reprezentantele celui mai puternic campionat din lume, Premier League. Tragerea la sorţi pentru sferturile de finală va avea loc mâine după-amiază.

36 de ani au trecut de la ultima finală jucată de Inter Milano în Cupa Campionilor, pierdută cu scorul de 0-2
în faţa lui Ajax Amsterdam

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite