Măsuri suplimentare de securitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Efectivele Jandarmeriei Române prezente la meciul de fotbal Steaua-Lyon vor fi dublate de aproximativ 500 de politişti, mobilizaţi special pentru această acţiune. Ministerul de Interne a decis

Efectivele Jandarmeriei Române prezente la meciul de fotbal Steaua-Lyon vor fi dublate de aproximativ 500 de politişti, mobilizaţi special pentru această acţiune.
Ministerul de Interne a decis această suplimentare şi din cauza scandalurilor care au izbucnit în ultima vreme pe stadioanele din Bucureşti. În zona Ghencea vor fi trimişi 1.200 de jandarmi de la Comandamentul Bucureşti, care vor avea grijă ca băuturile alcolice să nu mai fie comercializate în vecinătate începând cu ora 13.00. Oficialii Ministerului de Interne au transmis ordine clare potrivit cărora, în cazuri extreme, să se meargă până la evacuarea parţială sau totală a spectatorilor. Deplasarea suporterilor francezi către şi de la stadion se va face organizat, după indicaţiile jandarmilor. De partea cealaltă, steliştii pot să intre pe stadion începând cu ora 17.45, deplasarea lor făcându-se pe cont propriu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite