Marin Dună, prima victorie în Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a fost învins de către Dinamo şi Gloria Bistriţa, clubul "bancar" a reuşit, sâmbătă, prima victorie în acest sezon, scor 2-1 cu Poli Iaşi. De altfel, acesta a fost şi primul succes

După ce a fost învins de către Dinamo şi Gloria Bistriţa, clubul "bancar" a reuşit, sâmbătă, prima victorie în acest sezon, scor 2-1 cu Poli Iaşi.
De altfel, acesta a fost şi primul succes înregistrat de antrenorul Marin Dună după un meci disputat în primul eşalon. "Având în vedere că a trebuit să improvizez pe axul central al apărării, unde au lipsit Burcă şi Panc, îi felicit pe jucători pentru dăruirea de care au dat dovadă. Se poate însă şi mai mult. Era nevoie de aceste trei puncte", a precizat tehnicianul gazdelor, care l-a desemnat pe Ovidiu Herea căpitanul echipei, jucătorul fiind aproape de a ajunge la AEK Atena. Antrenorul oaspeţilor a precizat că sunt şanse ca o parte din titularii de bază să fie scoşi din echipă. "Mă nemulţumeşte Bâlbă care nu reuşeşte să înscrie. Mă gândesc să-l scot din echipă", a spus Ionuţ Popa. Preşedintele bancarilor, Constantin Iacov, era în al nouălea cer: "În sfârşit, victorie! Mă bucur că l-am scăpat pe Popa să mai alerge noaptea prin parc". "Principalul" moldovenilor i-a răspuns foarte nervos: "Iacov este un nimeni pentru mine. Este un zero. Cum îl cheamă? Are nume de sfânt? Iacov sau Iacob?".

FC Naţional - Poli Iaşi 2-1 (1-0)

Au marcat: Cl. Drăgan (8), R. Iancu (56) / Gavatorta (85).
FC Naţional: E. Nae - Ghindeanu, Ninu, L. Rusu, Mozacu - Fl. Dumitru (Ilin 57), Bundea, Herea, R. Iancu (Ivan 70) - Cursaru, Cl. Drăgan (D. Marin 66). Antrenor: Marin Dună.
Poli Iaşi: Brăneţ - Adr. Toma (Onofraş 57), Bernard, Onuţ, Bordeanu - Buta, Gavatorta, Iurişniţi (Tincu 63), Sfârlea - Czernoch (R. Miclea 75), Bâlbă. Antrenor: Ionuţ Popa.
Arbitri: O. Trandu - Cl. Tripa, I. Mârţ.
Stadion: Cotroceni. Spectatori: 700

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite