Marica îi ia apărarea lui Mutu - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă scrie despre susţinerea lui Mutu de către Marica, despre încălcarea regulamentului lui Becali de către Tănase, dar şi despre părerea lui Apostol despre plecarea lui Dan Petrescu. Printre alte subiecte, ciprioţii au crescut preţul lui Ouon, iar Hagi spune că Steaua trece printr-o perioadă delicată.

Marica îi ia apărarea lui Mutu

Adrian Mutu are un avocat de lux în conflictul cu selecţionerul Răzvan Lucescu. “Adi Mutu a greşit, dar să-l iertăm, pentru ca a făcut multe pentru Romînia”, este mesajul lui Marica pentru Lucescu junior, potrivit GSPTV

"A demonstrat că este un fotbalist de valoare, de care echipa naţională are nevoie. După un astfel de incident s-a făcut o tevatură mult prea mare", l-a apărat Ciprian Marica pe Mutu, interzis de Răzvan Lucescu la naţională, după ce a petrecut înainte şi după umilinţa din Serbia.

Tănase a încălcat porunca lui Becali! A adus-o acasă pe focoasa Iulia

Tănase nu îl ascultă pe Becali. Degeaba îi cere patronul Stelei lui Tănase să nu mai doarmă alături de Iulia, potrivit ProSport. Înainte de Crăciun, fotbalistul a petrecut în cluburile din Piteşti până dimineaţa, iar apoi a împărţit acelaşi pat cu iubita sa, Iulia.

Iulian Apostol: "Nu mă aşteptam niciodată ca Dan Petrescu să plece de la Urziceni!"

Mijlocaşul Unirii Urziceni, Iulian Apostol, a rămas surprins de decizia luată de Dan Petrescu, de a pleca de la echipa lui Dumitru Bucşaru.

"Nu mă aşteptam niciodată ca Dan Petrescu să plece de la Urziceni. Bănuiesc că au existat probleme între părţi, sau există o ofertă foarte bună pe care nu o putea refuza. Ne pare foarte rău că nu mai este antrenorul nostru, îi mulţumesc pentru tot ce a făcut la Urziceni. Sperăm să rămânem o formaţie unită în continuare!", a spus Apostol pentru gsp.ro

Ouon costă 1 milion! Becali: "Minciună, dacă dau 300.000 de euro îl iau!"

Interesul Stelei i-a crescut preţul lui Ouon, de 3 ori. În loc de două sute de mii, cât vrea Becali să plătească, ciprioţii cer un milion.

"Valoarea lui Ouon se apropie de un milion de euro. Cine îl vrea atât trebuie să plătească. Negociem cu oricine dă acest preţ", a anunţat directorul lui Ael Limasol.

"E o minciună. Nu costă un milion. Eu dacă bag în contul clublui 300 de mii, cât e clauza de reziliere, va deveni jucătorul Stelei", spune Becali, citat de Sport.ro.

Hagi: "Steaua e într-o perioadă delicată"

"Regele" fotbalului romanesc, Gică Hagi, consideră că fosta sa echipă, Steaua Bucureşti, se află într-o perioadă dificilă, pentru că şi-a pierdut din respect, carismă, din numele mare, dar şi din disciplină, scrie SptFM.

"Momentul ăsta e un moment foarte delicat, dar nu vreau să creez polemică. În Europa League au jucat slab, au avut şi meciuri importante pierdute în campionat, au câştigat puncte cu echipele mici", a declarat Hagi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite