"Marica nu-şi merită banii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Sport Bild" l-a luat la ţintă pe atacantul lui VfB Stuttgart, considerând că cel mai scump transfer din istoria clubului şvab e o mare dezamăgire Cumpărat în această vară de VfB

"Sport Bild" l-a luat la ţintă pe atacantul lui VfB Stuttgart, considerând că cel mai scump transfer din istoria clubului şvab e o mare dezamăgire

Cumpărat în această vară de VfB Stuttgart pentru opt milioane de euro, Ciprian Marica trece prin cele mai grele momente din carieră. Încă nu a marcat în Bundesliga şi e criticat dur de publicaţia "Sport Bild" şi înţepat de managerul echipei germane.

Marica are probleme mari la Stuttgart, fiind departe de euforia din această vară, când a semnat pentru nemţi.
Atacantul român era transferat atunci cu surle şi trâmbiţe de campioana en-titre a Germaniei, primind şi numărul 20, care i-a aparţinut unuia dintre cei mai iubiţi jucători din istoria grupării, Zvonimir Soldo. Lucrurile stau diametral opus în acest moment.

Stuttgart e o umbră a echipei de sezonul trecut şi ocupă locul 12 în Bundesliga, cu 13 puncte din 11 etape, nici jumătate din punctajul obţinut de liderul Bayern (27 de puncte)! Nici Marica nu stă mai bine.

"Cel mai scump transfer al lui Stuttgart a oferit mult prea puţine campioanei Germaniei: niciun gol şi două pase decisive în nouă meciuri - un bilanţ de-a dreptul dezolant", scrie "Sport Bild", care susţine că atacantul primeşte un salariu stagional de 2,6 milioane de euro! În cazul în care informaţiile germanilor ar fi corecte, Marica ar ocupa locul doi în topul celor mai bine plătiţi fotbalişti români ai momentului, după Chivu (5,5 milioane), dar înaintea lui Adrian Mutu (1,8).

"O să-i fie greu"

Ciprian a fost criticat voalat şi de managerul general al lui Stuttgart, Horst Heldt, care, conform lui Sport1, le-ar fi dat un ultimatum lui Marica şi brazilianului Ewerthon, jucători transferaţi în această vară, dar care au dezămăgit la campioana Germaniei: "Vom întări echipa în pauza de iarnă, iar pentru unii jucători din lotul actual va deveni foarte greu să reziste, dacă nu-şi fac temele".

>> Marica trebuie să înţeleagă că nu mai joacă în Ucraina. E totuşi bine că are doar 21 de ani şi are timp să înveţe.

Armin Veh
antrenor VfB Stuttgart

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite