Marica e de neoprit!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul echipei de fotbal şahtior Doneţk, Ciprian Marica, traversează cea mai bună perioadă din carieră. Fostul dinamovist a fost protagonistul victoriei cu FC Harkov (3-0), deschizând scorul

Atacantul echipei de fotbal şahtior Doneţk, Ciprian Marica, traversează cea mai bună perioadă din carieră. Fostul dinamovist a fost protagonistul victoriei cu FC Harkov (3-0), deschizând scorul şi pasând pentru al doilea gol al campioanei Ucrainei.Fie că o face la echipa naţională sau la echipa de club, Ciprian Marica înscrie meci de meci. Atacantul român s-a dovedit decisiv pentru şahtior Doneţk în meciul de sâmbătă, cu FC Harkov, câştigat de şahtiorul lui Mircea Lucescu, scor 3-0.
În timp ce Răzvan Raţ a fost doar rezervă, Marica a deschis scorul în minutul 9 şi a pasat decisiv pentru nigerianul Aghahowa la al doilea gol al "minerilor". Brazilianul Brandao a stabilit scorul final al partidei în minutul 64 şi şahtior se menţine lider în prima ligă din Ucraina, la egalitate de puncte cu rivala Dinamo Kiev, dar cu un golaveraj superior. Pentru Marica a fost al patrulea gol marcat în acest sezon, pe lângă cele trei marcate în Liga Campionilor, două cu Legia Varşovia, în preliminarii, şi unul cu Olympiakos Pireu, în grupe. De altfel, ex-dinamovistul, cumpărat în 2004 de şahtior, şi-a confirmat forma excelentă şi la echipa naţională, marcând de două ori, cu Bulgaria şi cu Belarus, sub comanda lui Victor Piţurcă. În aceeaşi etapă a primei ligi ucrainene, adversara Stelei în grupa E a Ligii Campionilor, Dinamo Kiev s-a impus fără emoţii în faţa echipei lui Oleg Protasov, Dnepr Dnepropetrovsk, scor 2-0. Tânărul Milevsky (22) şi Diogo Rincon (60) au marcat golurile lui Dinamo, care va primi marţi vizita celor de la Olympique Lyon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite