Marica, erou la Stuttgart

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> Atacantul român a reuşit marţi golul decisiv al meciului VfB - Glasgow Rangers (3-2), aducând echipei sale prima victorie în acest sezon de Liga Campionilor. După luni de zile de

>> Atacantul român a reuşit marţi golul decisiv al meciului VfB - Glasgow Rangers (3-2), aducând echipei sale prima victorie în acest sezon de Liga Campionilor.

După luni de zile de suferinţă, Marica a reuşit să închidă gura contestatarilor. A înscris marţi seară golul victoriei cu Glasgow Rangers, bifând astfel cea de-a doua reuşită în patru zile. În ciuda succesului cu scoţienii, VfB Stuttgart nu mai are şanse nici la locul trei într-o grupă din care mai fac parte FC Barcelona Lyon şi Rangers.

Ţintă a ziarelor germane de la transferul său de opt milioane de euro de la Şahtior Doneţk, Ciprian Marica pare că şi-a revenit. Atacantul român a marcat sâmbăta trecută primul său gol în Bundesliga, în meciul cu Eintracht Frankfurt (4-1). Patru zile mai târziu, jucătorul de 22 de ani a adus germanilor prima victorie în această ediţie a Ligii Campionilor.

În minutul 85 al meciului cu Glasgow Rangers, la scorul de 2-2, Marica a deviat superb o centrare a lui Magnin, reuşind astfel golul decisiv al întâlnirii. "Ultima perioadă a fost grea pentru mine, însă am fost susţinut de colegi şi de conducerea clubului. Sper să recuperăm punctele pierdute la începutul campionatului", a declarat Marica după meci. În Liga Campionilor, VfB ocupă locul patru în grupa E, fără să mai aibă şanse la locul trei, care ar aduce o calificare în Cupa UEFA.

Poarta care îi poartă noroc

Fericiţi că atacantul a început să se ridice la nivelul aşteptărilor, cei de VfB au observat că lui Ciprian îi poartă noroc una dintre porţile terenului de pe Gottlieb Daimler Stadion. "La aceeaşi poartă a marcat în sezonul 2005-2006 al Cupei UEFA, pe vremea când evolua pentru Şahtior Doneţk. Ucrainenii au învins atunci pe VfB cu scorul de 2-0, iar Marica a marcat în minutul 88 al doilea gol al echipei sale", a notat ieri site-ul oficial al campioanei Germaniei.

Contactat telefonic, Marica a transmis printr-un prieten că nu vrea să comenteze reuşita cu reprezentanţii mass-media.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite