Marica, dublă pentru Stuttgart - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre evoluţia lui Marica, părerea lui Giovanni Becali despre Steaua sau mesajul suporterilor pentru Becali. Printre alte subiecte, Bănel este mijlocaş cu Gaz Metan, iar Alin Petrache s-a arătat deosebit de fericit după victoria obţinută de "stejari" în Portugalia.

Marica, dublă pentru Stuttgart. După şapte săptămâni de secetă, Ciprian Marică revine în forţă. Atacantul român a înscris două goluri pentru VfB Stuttgart, în partida cu Hannover, de pe teren propriu. Folosit titular, Marica a deschis scorul în minutul 36, dintr-o centrare a lui Hleb. Românul a reuşit "dubla" în minutul 54, iar în minutul 76 i-a lăsat locul în teren lui Cacau. Ciprian Marica a marcat pentru Stuttgart de cinci ori în acest sezon pentru, scrie ProSport.

Giovanni Becali: "Gigi nu trebuia să îl schimbe pe Bergodi". Ioan Becali a spus că Steaua a greşit când a renunţat la Bergodi, îl acuză pe actualul tehnician că a adus un jucător precum Parpas şi anunţă că de aici înainte vor începe problemele. Stoichiţă s-a mai ales cu o problemă după derby-ul pierdut în faţa lui Dinamo, scor 0-2. A pierdut încrederea unui personaj extrem de important în ceea ce înseamnă influenţa pe care o are în rândul conducerii Stelei. E vorba despre Ioan Becali, vărul patronului Gigi Becali. Giovanni a lansat chiar un atac dur împotriva tehnicianului din Ghencea, potrivit Gazeta Sporturilor.

Suporterii Stelei au scris mesaje contra lui Becali pe autocarul echipei. Fanii Stelei au protestat azi la adresa lui Gigi Becali prin mesaje scrise pe autocarul clubului, în timp ce echipa era la film într-un mall din Bucureşti. Patronul Stelei a reacţionat la emisiunea Premium Liga, pe GSP TV. 

Bănel, mijlocaş dreapta cu Gaz Metan.
Steaua se apără altfel decât cu Dinamo! Reintră Jelev, dar şi Tudose cu Gaz Metan! "Dacă pierde şi cu Mediaş, adio titlu pentru Steaua" - spune fostul fundaş al Stelei, Gică Popescu. Bănel a jucat pe 3 posturi cu Dinamo - mijlocaş stânga, fundaş dreapta şi fundaş stânga! Cu Gaz Metan va juca... mijlocaş dreapta - al 4-lea post în 4 zile! Bănel îl scoate din echipa pe Szekely, pe care patronul a fost iar supărat după derby! "A atins mingea de două ori" a spus Becali despre el, anunţă Sport.ro.

Alin Petrache: "Meciul cu Portugalia a fost ca o finală".
Preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache, s-a arătat deosebit de fericit după victoria obţinută de "stejari" în Portugalia (scor 20-9), această victorie oferind României şansa de a participa în barajul pentru calificarea la Cupa Mondială. Acesta s-a arătat dezamagit de prestaţia arbitrului James Jones din Ţara Galilor: "Toată lumea ne "ciupeşte" pe unde ne prinde şi este destul de greu să joci şi împotriva arbitrului. Având în vedere că el este al doilea arbitru galez, m-aş fi aşteptat să conducă partida mai bine", potrivit Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite