Marica, la VfB Stuttgart!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul român a fost vândut de Şahtior pentru opt milioane de euro campioanei Germaniei. Acesta a refuzat şansa de a juca în Premier League, la Manchester City sau Derby County Ciprian

Atacantul român a fost vândut de Şahtior pentru opt milioane de euro campioanei Germaniei. Acesta a refuzat şansa de a juca în Premier League, la Manchester City sau Derby County

Ciprian Marica este noul jucător al campioanei Germaniei, VfB Stuttgart. După mai multe săptămâni de negocieri, Şahtior Doneţk a renunţat la atacantul său pentru suma de opt milioane de euro, refuzând, în schimb, o ofertă de 11 milioane venită din Anglia.

Antrenorul Mircea Lucescu a fost primul care a confirmat despărţirea de jucătorul adus de la Dinamo în 2004. "S-a semnat.

Marica e jucătorul lui Stuttgart pentru că asta a fost dorinţa lui. Am fi putut lua 11 milioane pe el de la Derby County, însă am preferat oferta germanilor, cu trei milioane mai puţin, pentru că Ciprian şi-a dorit să joace în Liga Campionilor.

Nu pot să mai spun decât că sunt mulţumit că a ajuns la un club mare şi că s-a despărţit în cele mai bune condiţii de Şahtior", ne-a declarat antrenorul român.

Marica va fi prezentat astăzi la Stuttgart, echipă cu care va semna un contract pe patru sezoane, cu un salariu stagional de două milioane de euro. Şahtior ar putea să se despartă şi de ultimul jucător român, Răzvan Raţ.

"E posibil să-i vină şi lui rândul să plece.

Am primit oferte pentru el de două-trei milioane de euro, însă le-am refuzat. Vreau ca jucătorul să fie tratat cu respect şi, dacă se va transfera, o va face pe o sumă mai apropiată de valoarea lui, în jur de şapte milioane de euro", a mai declarat Lucescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite