Maria Filipova a semnat cu Metal Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioană a României şi participantă în Champions League, Metal Galaţi şi-a asigurat serviciile jucătoarei Maria Filipova. "Este o sportivă de care avem nevoie şi care evoluează

Campioană a României şi participantă în Champions League, Metal Galaţi şi-a asigurat serviciile jucătoarei Maria Filipova.

"Este o sportivă de care avem nevoie şi care evoluează ca titulară în prima reprezentativă a Bulgariei, la feminin. Contractul se va semna vineri iar Filipova a venit la Galaţi ca jucătoare liberă de contract", a declarat pentru Adevărul vicepreşedintele clubului, Alexandru Deju.

Transferul voleibalistei din Bulgaria a costat gruparea din Moldova aproximativ 100.000 de euro. Maria Filipova, care sezonul precedent a fost componentă a formaţiei franceze AC Cannes, joacă pe postul de libero şi este a patra sportivă adusă la Galaţi în intersezon.

Metal Galaţi face parte din cadrul grupei C a Ligii Campionilor, alături de VakifBank Istanbul (Turcia), Volley Bergamo (Italia) şi de Muszynianka Fakro (Polonia) şi va disputa medciurile de "acasă" în sala Giuleşti, din Capitală, deoarece arena Siderurgistul nu îndeplineşte cerinţele impuse de federaţia internaţională de specialitate. În urmă cu două sezoane, Filipova a evoluat împotriva echipei Muszynianka Fakro, pe atunci bulgăroaica făcând parte din lotul celor de la Cannes.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite