Marea plictiseală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a câştigat cu 1-0 partida cu Jiul Petroşani, după cel mai slab meci al sezonului în Divizia A, în faţa unui stadion golit de scandările rasiste de acum două săptămâni. Într-o

Steaua a câştigat cu 1-0 partida cu Jiul Petroşani, după cel mai slab meci al sezonului în Divizia A, în faţa unui stadion golit de scandările rasiste de acum două săptămâni.
Într-o linişte adâncă, în care se auzea ciripitul de păsărele sau zgomotul metalic al reclamelor mecanice de pe marginea gazonului, cei 22 de fotbalişti au dormit în ghete. Singura fază de fotbal a meciului s-a finalizat cu golul înscris de Vasilică Cristocea, în minutul 16, la doar două minute după ce intrase pe teren. "Minerii" au fost adversarii perfecţi, nepunând nici cea mai mică problemă roş-albaştrilor. Repriza a doua a fost o demonstraţie de antifotbal, jucătorii celor doua echipe "ambiţionându-se" să nu tragă niciun şut pe poarta adversă. Nocturna ar fi putut tulbura liniştea de pe teren la finalul primei reprize, când s-au stins jumătate din reflectoare, fără însă a afecta decisiv vizibilitatea pe gazon. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în repriza secundă, când s-a stins temporar şi tabela, care oricum nu ar mai fi avut ce să consemneze. "O Stea pleacă din Galaxie Respect George Ogăraru!" a fost unicul mesaj al suporterilor, afişat la tribuna a doua. Pentru fundaşul care a semnat cu Ajax, acestea au fost cele mai urâte 90 de minute pe care şi le putea imagina la ultima evoluţie a sa în Bucureşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite