Mani Gyenes, încântător

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pilotul se află pe locul opt în clasamentul general şi pe doi în cel al clasei 450 cmc Incursiunea Central Europe Rally în România a fost de bun augur pentru concurenţii noştri. Toţi

Pilotul se află pe locul opt în clasamentul general şi pe doi în cel al clasei 450 cmc

Incursiunea Central Europe Rally în România a fost de bun augur pentru concurenţii noştri. Toţi cei cinci piloţi de la categoria moto, doi de la quad şi cele trei echipaje rămase în raliu la categoria auto au profitat de susţinerea băimărenilor şi au avansat în clasamente.

Mani Gyenes şi-a confirmat valoarea mergând într‑un ritm foarte bun în ambele etape de la Baia Mare, chiar dacă acum două zile, pe prima probă specială, a fost nevoit să meargă aproximativ 50 de kilometri cu ghidonul îndoit. Cu toate acestea, Mani se află pe locul opt în clasamentul general şi pe doi în cel al clasei 450 cmc, fiind la doar cinci minute distanţă de noul lider al acestei categorii: Jose Manuel Pellicer.

La quad, Răzvan Irimescu şi Alex Pauliner au reuşit să ţină piept ofensivei venite din partea piloţilor francezi şi unguri, primul găsindu-se pe locul doi la general.

La categoria auto, cel mai bine stă Gabi Nicolae, cel care se află pe locul 25 la general. Această poziţie îi oferă şansa ca la finalul competiţiei să se găsească în top 20.

Ceilalţi doi români rămaşi în competiţie, Victor Fulicea şi Carlo Marchegiani, se află pe locul 52, respectiv, 60. Ieri a avut loc etapa a patra, pe traseul Debrecen - Veszprem, concurenţii având de parcurs 150 de kilometri în regim de probă specială şi 430 de kilometri pe legătură.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite