Măldărăşanu: "Câştigăm!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul giuleştenilor consideră Steaua - Rapid al doilea derby şi spune că echipa sa se va impune în Ghencea.. Marius Măldărăşanu joacă la Rapid de aproape zece ani, perioadă în

Mijlocaşul giuleştenilor consideră Steaua - Rapid al doilea derby şi spune că echipa sa se va impune în Ghencea..

Marius Măldărăşanu joacă la Rapid de aproape zece ani, perioadă în care a prins o mulţime de jocuri contra Stelei. De fapt, este al 17-lea derby pentru el, mai mult, probabil, decât au ceilalţi colegi la un loc, dar asta nu-i garantează un loc de titular în formaţia lui Bergodi. Un nou duel, în această seară, pe care însă giuleşteanul nu-l consideră decisiv pentru stabilirea campioanei.

Adevărul: - Cât de important este jocul cu Steaua?
Marius Măldărăşanu: - Este doar un meci important pentru că, indiferent de rezultat, mai sunt multe etape până la finalul sezonului. E un meci în care niciodată nu contează locurile din clasament, meciurile dintre cele două echipe sunt întotdeauna cu scântei, sper însă ca în tribune să nu fie scântei, ci linişte. Oricum, ar fi foarte frumos dacă am câştiga. De fapt, cred în acest lucru.
- Este bine că meciul se joacă după o pauză de două săptămâni?
- Nu. Cred că am fi fost avantajaţi dacă se juca înaintea acestei pauze. Ei veneau după o înfrângere în faţa Unirii Urziceni, iar asta doare. În schimb, nouă ne mergea bine, mai ales că am învins Craiova.

- De ce nu consideră nimeni duelul Steaua-Rapid un derby?
- Este o răutate din partea celor care spus că acest duel nu este un derby. Exceptând anul trecut, când Dinamo a câştigat campionatul, în ultimii doi ani doar Rapid şi Steaua s-au bătut pentru primul loc. Am putea spune că Steaua-Rapid este al doilea derby.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite