VOLEI: Sanja Malagurski vrea să părăsească echipa Metal Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea de volei Sanja Malagurski, una dintre componentele de bază ale echipei CSU Metal Galaţi, deţinătoare a eventului în România, şi participantă în Champions League, ar fi ajuns la o înţelegere cu formaţia italiană de prima ligă Riso Scotii Pavia, informează pagina de web a grupării din Peninsulă.

Directorul general al clubului italian, Gianluigi Poma, a declarat că Malagurski va evolua, din sezonul viitor, pentru Pavia. „Sanja este un adevărat talent, are o forţă impresionantă. Am ajuns la o inţelegere, jucătoarea fiind foarte entuziasmată de o nouă aventură, alături de echipa noastră. Aşteptăm ca sportiva sa treacă probele fizice, deoarece are o problema la spate, ceea ce nu i-a permis să evolueze nici în meciurile naţionalei sale”, a declarat presedintele de la Pavia.  Informaţia a fost preluată şi de site-urile italiene de profil.

Informaţia a fost postată pe site-ul formaţiei italiene Pavia marţi-seară.

Vicepreşedintele executiv al echipei Metal Galaţi, Alexandru Deju, a precizat pentru „Adevărul” că Sanja Malagurski era în atenţia conducătorilor campioanei României pentru prelungirea contractului. „Noi ne-am înţeles cu Sanja, la finele sezonului, şi nu ştiu ca ea să se fi răzgândit. Noi nu am semnat cu nicio jucătoare din străinătate, însă ea era pe primul plan. Din informaţiile mele, sportivele din străinătate nu se grăbesc să semneze atât de repede cu alte cluburi, mai ales cu cele din Italia, lucru care se datorează şi stării de incertitudine care planează în Peninsulă, acolo unde sindicatele jucătorilor şi antrenorilor au mari probleme”, a încheiat oficial formaţiei din Galaţi.

Contactat de "Adevărul", antrenorul sârb al echipei Metal Galaţi, Zoran Terzici, s-a limitat la a răspunde sec: "Acest transfer este o prostie. Sonja nu poate ajunge atât de repede în Italia, fără a mă anunţa pe mine sau clubul".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite