Madrilenii evoluează cu vedetele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eşecul din partida tur cu Gloria Bistriţa i-a cam speriat pe cei de la Atletico Madrid, iar în partida din această seară vor intra vedetele, aduse special din vacanţă. Astfel, Kun Aguero,

Eşecul din partida tur cu Gloria Bistriţa i-a cam speriat pe cei de la Atletico Madrid, iar în partida din această seară vor intra vedetele, aduse special din vacanţă. Astfel, Kun Aguero, campion mondial la U-20 cu Argentina, şi Diego Forlan au fost chemaţi de urgenţă pentru jocul cu Bistriţa. În aceste condiţii, optimismul şi-a făcut apariţia în tabăra gazdelor.

"Este normal ca fanii să fie supăraţi, dar cred că noi suntem cei mai afectaţi de un eventual eşec. Sperăm să ajungem în Cupa UEFA şi sunt convins să vom face acest lucru. Nu puteam lăsa această oportunitate să ne scape.

În plus, Forlan şi Aguero sunt doi jucători care pot marca multe goluri", a declarat fundaşul Antonio López. În ceea ce-i priveşte pe bistriţeni, aceştia au declarat că vor încerca să ajungă în UEFA, chiar dacă sunt lipsiţi de aportul atacantului Dorel Zaharia, plecat la Steaua.

"Trebuie să ne jucăm şansa, să dăm totul pe teren, să fim concentraţi la maxim şi să ne întoarcem cu un bilet de Cupa UEFA", a precizat Ovidiu Sabău. Bistriţenii vor fi susţinuţi în Spania de aproximativ 40 de suporteri care au plătit câte 600 de euro pentru a-i vedea la treabă pe Tilincă&Co. Pentru acest joc, care va fi transmis în direct de Telesport, cel mai scump bilet costă 20 de euro, iar cel mai ieftin - 10 euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite