MM Stoica, huliganul-şef al războinicilor luminii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începutul în forţă al bistriţenilor s-a concretizat pe tabela de marcaj încă din minutul 12, când echipa antrenată de Ioan Sabău a deschis scorul, după ce fundaşul Dan Matei a lovit cu


Începutul în forţă al bistriţenilor s-a concretizat pe tabela de marcaj încă din minutul 12, când echipa antrenată de Ioan Sabău a deschis scorul, după ce fundaşul Dan Matei a lovit cu capul o minge primită de la Păcurar. Roş-albaştrii au încercat să revină, dar portarul gazdelor, Albuţ, a prins o zi mare şi s-a opus la baloanele trimise de Nicolae Dică sau de Victoraş Iacob. Meciul nu a fost însă unul liniştit. Meleuri, îmbrânceli, pumni, ghionturi. şi de o parte şi de alta. Totul pe fondul blândeţii arbitrului Ionică Serea, care a scos cartonaşele roşii abia cu câteva minute înainte de finalul partidei, Iacob (89) şi Ghionea (94) fiind trimişi la cabine. După ultimul fluier al "centralului" a început nebunia. Roşu de furie, după ce brigada de arbitri le-a anulat un gol şi nu a acordat un penalti la Nicoliţă, Mihai Stoica, managerul oaspeţilor, a sărit la gâtul şefului Jandarmeriei Bistriţa şi i-a agresat verbal pe conducătorii ardeleni. La un an după ce MM a lovit cu pumnul un suporter al propriei echipe, oficialul din Ghencea a fost foarte aproape de a mai face o victimă. "După meci, Mihai Stoica a intrat într-un conflict cu şeful jandarmilor şi i-am zis:
Măi Mihai, linişteşte-te!
. M-a înjurat ca la uşa cortului, mi-a spus că vrea să mă vadă mort şi tot aşa. Nu mi s-a întâmplat niciodată ce am păţit acum. Face deservicii şi lui, şi fotbalului. Îmi pare rău şi pentru Steaua. Ar trebui să ia măsuri capitale asupra lui", a spus preşedintele bistriţenilor, Jean Pădureanu, care a adăugat că va face un memoriu la organismele competente. "Am fost înjurat, chiar a dorit să mă lovească, dar nu a ajuns din cauza cordonului de jandarmi. şi toate astea pentru că nu l-am lăsat la cabina arbitrilor", a declarat şi şeful jandarmilor, Ionel Ciumaca. "Dacă m-ar fi înjurat pe mine, nu mai apuca să deschidă gura", a menţionat directorul sportiv al Gloriei, Ioan Horoba. "Nu i-am spus că vreau să-l văd mort pe Jean Pădureanu, am zis că vreau să nu-l mai văd în fotbal. Nu înjur oamenii în vârstă. Iar şeful poliţiei spune numai minciuni", a precizat, în apărarea sa, Mihai Stoica, care va fi nevoit să plătească o amendă de 1.000 de lei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite