Lyon dă semne de oboseală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana Franţei, Olympique Lyon, a avut nevoie de un autogol pentru a se impune în deplasarea de la Sedan, scor 1-0. Adversarii Stelei s-au distanţat astfel la 12 puncte în fruntea

Campioana Franţei, Olympique Lyon, a avut nevoie de un autogol pentru a se impune în deplasarea de la Sedan, scor 1-0. Adversarii Stelei s-au distanţat astfel la 12 puncte în fruntea clasamentului.
Ca orice echipă mare, Olympique Lyon a avut nevoie de noroc sâmbătă, când s-a deplasat la Sedan. Nu i-a avut pe Benzema şi pe brazilianul Fred în atac, însă a beneficiat de autogolul lui Abdou, luând trei puncte fără să impresioneze.
A fost o victorie norocoasă în faţa "lanternei roşii" din Ligue 1, care a ajuns astfel la a şaptea înfrângere consecutivă. În ciuda evoluţiei sub aşteptări din ultima perioadă, Lyon are acum un avans de 12 puncte în fruntea primei ligi franceze. Adversara Stelei în Liga Campionilor se va deplasa marţi pe Santiago Bernabeu, unde va întâlni pe Real Madrid, într-un meci decisiv pentru stabilirea liderului în grupa E. Tot în Franţa, Claudiu Keşeru a marcat sâmbătă a patra apariţie în acest campionat, bifând ultimele 34 de minute ale partidei Lens Nantes, scor 2-0. Tânărul atacant român al lui Nantes a ratat o bună parte din startul de sezon din cauza unei accidentări.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite