Lyon înfruntă frigul ucrainean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo Kiev şi Olympique Lyon se vor întâlni în această seară în celălalt meci al grupei E. Cu nouă goluri primite şi fără niciun punct după primele două etape, ucrainenii şi-ar

Dinamo Kiev şi Olympique Lyon se vor întâlni în această seară în celălalt meci al grupei E. Cu nouă goluri primite şi fără niciun punct după primele două etape, ucrainenii şi-ar compromite definitiv şansa la accederea în optimi şi sunt obligaţi să învingă, însă, şi aşa, pornesc din postura de outsideri în faţa liderului detaşat al grupei.
Campioana Franţei se deplasează la Kiev după o victorie lejeră în campionat, 2-1 cu Saint-Etienne, ocupând în acest moment fotoliul de lider în Ligue 1. În ciuda faptului că echipa sa e văzută ca cea mai în formă a Europei în acest moment, preşedintele lui Lyon, Jean-Michel Aulas, nu se entuziasmează. "E prima deplasare în Ucraina pentru noi. Trebuie să rămânem vigilenţi, mai ales că Dinamo tocmai a scos un rezultat excelent în derby-ul cu Dnepr Dnepropetrovsk (n.r. - 2-0). Nu o să fie uşor, pentru că avem ca obiectiv victoria, adică să terminăm primele trei meciuri cu maximum de punctaj. Antrenorul nostru, Gerard Houllier, tocmai spunea că au fost multe echipe care au pierdut calificarea în optimi după ce au câştigat primele două meciuri de grupă. În plus, sunt sigur că temperatura foarte scăzută ne va îngreuna misiunea", a avertizat Aulas. De frig se tem şi jucătorii, însă aceştia preferă să facă haz de necaz. "Atenţie, am aterizat la Saint-Tropez", a glumit brazilianul Juninho la sosirea în Ucraina.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite