Lupescu, acuzat că face parte din mafia pariurilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul general al FRF intenţionează, în urma acestor afirmaţii, să-l dea în judecată pe patronul lui Poli Timişoara, Marian Iancu. Conflictul care mocneşte de mai mult timp între

Directorul general al FRF intenţionează, în urma acestor afirmaţii, să-l dea în judecată pe patronul lui Poli Timişoara, Marian Iancu.

Conflictul care mocneşte de mai mult timp între Marian Iancu şi şeful cel mic de la Federaţie, Ionuţ Lupescu, a izbucnit mai virulent ca niciodată. Deşi nu i-a pronunţat numele, patronul lui Poli l-a acuzat pe oficialul FRF că este implicat în mafia pariurilor deoarece face reclamă la o firmă de specialitate.

"Mafia pariurilor sportive alege un om din federaţie şi la noi există acel om care face reclamă la o firmă de pariuri sportive, afirmaţia îl vizează pe Ionuţ Lupescu. Nu am date, că nu fac anchetă.

Cum vă imaginaţi că Lupescu deleagă anumiţi arbitri la meciuri care sunt incluse la anumite case de pariuri?", a spus Marian Iancu la Fanatik Show.

Lupescu este persoana care, conform unei hotărâri a Comitetului Executiv al FRF, deleagă arbitrii la partidele din Liga I. Mircea Sandu: "Este o greşeală!" Patronul lui Poli Timişoara a dat de înţeles că Lupescu truchează partide în acest fel.

"Poate trânti două, trei meciuri. Gândiţi-vă câţi bani poţi lua dacă într-o etapă influenţezi rezultatul a două meciuri!", a precizat Iancu. Lupescu a negat orice amestec necurat în afacerile cu pariuri şi a declarat că îl va da în judecată pe Iancu pentru calomnie.

Şeful lui Lupescu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, crede că fostul internaţional nu trebuia să accepte să promoveze casa de pariuri: "E o greşeală. I-am atras atenţia lui Lupescu şi mi-a spus că va renunţa.

Oricum, el nu face asta pentru bani", a spus Sandu. Şi preşedintele LPF Dumitru Dragomir l-a criticat dur pe Lupescu: "Noi, liga, suntem în procese cu casele de pariuri. Lupescu face reclamă? Este o mare greşeală! Doamne, Dumnezeule! Incredibil, nu ştiam.

Dacă mă puneţi pe mine să fac delegările de arbitri şi aş avea relaţii cu casele de pariuri, aş fi ca Abramovici în cinci ani", a punctat Dragomir. "Ce greşeală am făcut eu? Ce fac eu n-are absolut nimic cu casele de pariuri, nu înţeleg. Este vorba de un contract comercial pe care îl are revista mea Sport Magazin", s-a dezvinovăţit Lupescu.

>> Acest om poate trânti două, trei meciuri. Gândiţi-vă câţi bani poţi lua dacă într-o etapă influenţezi rezultatul a două meciuri! Marian Iancu, preşedinte Poli

>> Iancu să arate că sunt implicat în aşa ceva, pentru că probabil o să-l acţionez în justiţie. O să-l dau şi la Comisia de Disciplină, pentru că este a doua oară când vine cu acuze nefondate.

Ionuţ Lupescu, director general FRF

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite