Lupescu: "Victor Piţurcă renunţă la antrenorat în 2010"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul general al Federaţiei Române de Fotbal, Ionuţ Lupescu, a declarat ieri că selecţionerul primei reprezentative a României, Victor Piţurcă (foto), va renunţa la antrenorat peste

Directorul general al Federaţiei Române de Fotbal, Ionuţ Lupescu, a declarat ieri că selecţionerul primei reprezentative a României, Victor Piţurcă (foto), va renunţa la antrenorat peste doi ani. "Mie mi-a zis Piţurcă despre decizia asta a lui de a nu mai antrena de mai mult timp.

Mi-a spus că în 2010 vrea să se retragă, dar nu numai de la echipa naţională, ci din antrenorat, în general. Dar el a declarat asta acum, până în 2010 mai e mult, vom vedea ce va fi", a declarat Ionuţ Lupescu.

Selecţionerul Piţurcă a anunţat că indiferent ce se va întâmpla la Campionatul Mondial din 2010, el se va retrage de la echipa naţională pentru a lăsa locul unui alt antrenor.

Tehnicianul ocupă acest post din anul 2004, când l-a înlocuit la cârma primei reprezentative pe Anghel Iordănescu. În vârstă de 52 de ani, Victor Piţurcă a început cariera de antrenor în 1992, când a preluat conducerea tehnică a echipei Steaua Bucureşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite