Luminiţa Huţupan are de ales între Oltchim şi Rulmentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

rânduri a Ligii Campionilor, Luminiţa Huţupan-Dinu a fost dorită pentru încă un an la Krim, club care i-a oferit un contract mai bun decât în sezonul precedent. "Am plâns că plec de la Krim,

rânduri a Ligii Campionilor, Luminiţa Huţupan-Dinu a fost dorită pentru încă un an la Krim, club care i-a oferit un contract mai bun decât în sezonul precedent. "Am plâns că plec de la Krim, unde am obţinut cele mai frumoase rezultate ale carierei mele, dar simt nevoia să mă întorc în România. Mi-am făcut o casă la Râmnicu Vâlcea, vreau să fiu mai aproape de socri şi de fraţi", ne-a declarat Huţupan. Din ţară, de serviciile ei s-au interesat cele mai bune echipe, Oltchim Râmnicu Vâlcea şi Rulmentul Braşov, recent câştigătoare a Challenge Cup, fiecare făcându-i câte o ofertă consistentă, dar sportiva nu a dat încă un răspuns. "Cu Oltchim am avut discuţii încă de anul trecut, iar finanţatorul Rulmentului, Teodor Florescu, a venit chiar în Slovenia după mine, cu o ofertă foarte tentantă. Luni seară, am vorbit cu ambele părţi şi le-am spus că voi lua o decizie pe 9 iunie, după ce se va încheia barajul cu Serbia, de calificare la Campionatul European. Acesta este lucrul cel mai important în momentul de faţă", a explicat Luminiţa, care s-a alăturat deja lotului naţional. Jucătoarea, care anunţase, imediat după Campionatul Mondial din decembrie, că doreşte să se retragă, spune că nu a renunţat la visul de a avea un copil: "De trei ani vreau un copil, dar am amânat un pic. Oricum, cluburile ştiu că dacă rămân însărcinată mă retrag ca să fac copilul. Apoi, sunt şanse mari să revin".

Gânduri mari în Zăvoi
Pe piaţa transferurilor, Oltchim a dat lovitură după lovitură. L-a adus pe antrenorul naţionalei, Gheorghe Tadici, plus şapte jucătoare din echipa vicecampioană a lumii: Steluţa Luca, Valentina Elisei, Narcisa Lecuşanu, Ionela Gâlcă, Tereza Tamaş, Roxana Gatzel şi Ramona Maier. "Dacă vine şi Huţupan, ne oprim aici. De la 1 iulie, toate jucătoarele vor fi angajate cu carte de muncă la club, cu salarii de 2-3 mii de euro pe lună, iar în cel mult doi ani vrem să devenim primul club profesionist de handbal din România", ne-a declarat preşedintele Ioan Gavrilescu. Dacă în acest an bugetul clubului a fost de 50 miliarde de lei, pentru 2007 se estimează că acesta va ajunge la 70 de miliarde, obiectivele fiind câştigarea campionatului şi a Cupei Cupelor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite