VIDEO Lucian Bute a pierdut prin KO în fața lui Froch. Gălățeanul nu mai este campion mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pugilistul român Lucian Bute a pierdut prin KO meciul cu Carl Froch, disputat în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Nottingham (Marea Britanie). Gălățeanul a suferit primul eșec la profesionism după 30 de victorii la rând. El a cedat centura de campion mondial IBF, la supermijlocie. Un meci revanșă între cei doi va avea loc, mai mult ca sigur, anul acesta, în Canada.

Felix Păun, primul antrenor al lui Bute, a spus la Money Channel că tactica aleasă de staff-ul românului a fost greșită. ”Pregătirea a fost bună, însă forța loviturilor a făcut diferența”.

Lucian Bute a fost preluat de medicii galei, care i-au cusut arcada. Prezent la Nottingham, Rudel Obreja a declarat că pugilistul român nu a acuzat alte probleme de sănătate după acest meci. De altfel, el s-a ridicat de la podea la finalul meciului. De asemenea, președintele Federației Române de Box a spus că există posibilitatea disputării unui meci revanșă, însă urmează a se discuta detaliile în viitorul apropiat. Oricum, nu se mai pune problema acum ca Bute să dispute un meci cu Andre Ward. Cel puțin în viitorul apropiat.

Până acum, Lucian Bute a mai avut o singură dată probleme în meciurile pe care le-a disputat cu titlul pe masă. S-a întâmplat în primul meci cu Andrade, când, riscând pe final, de dragul spectacolului, românul a recepţionat o lovitură care i-a pus în pericol centura. În meciul revanşa, Bute a câştigat într-o manieră categorică, prin KO.

Iată principalele repere din cariera lui Lucian Bute la profesionism:

Lucian Bute a câştigat centura mondială IBF în 20 octombrie 2007, la Montreal, după ce l-a învins prin KO în repriza a 11-a pe columbianul Alejandro Berrio. Românul şi-a apărat pentru prima oară cu succes centura mondială în 1 martie 2008, după ce l-a învins, prin KO tehnic în repriza a zecea, pe americanul William Joppy. Al doilea meci în care Lucian Bute şi-a apărat centura a fost cu mexicanul Librado Andrade, la data de 24 octombrie 2008, la Bell Centre. Atunci, românul s-a impus la puncte, după 12 reprize.

Al treilea meci în care Lucian Bute şi-a pus centura în joc a fost împotriva unui alt columbian, Fulgencio Zuniga, la 13 martie 2009, în care românul l-a surclasat categoric pe adversarul său, printr-un KO tehnic în repriza a patra. Bute şi-a pus apoi din nou centura în joc, la 29 noiembrie 2009, la Quebec, în faţa mexicanului Librado Andrade, pe care l-a trimis la podea după patru reprize.

Pugilistul român şi-a apărat pentru a cincea oară titlul mondial în faţa columbianului Edison "Pantera" Miranda, într-o gală ce a avut loc la 17 aprilie, la Centre Bell din Montreal (Canada). După ce a câştigat primele două reprize, Bute a reuşit să-l pună la podea pe Miranda în runda a treia, columbianul fiind numărat de arbitru şi nemaiputând continua meciul. Bute i-a "aplicat" lui Miranda un upercut de stânga în bărbie, românul fiind declarat învingător în minutul 1 şi 22 de secunde din repriza a treia.

A şasea oară când Lucian Bute şi-a păstrat centura de campion mondial a fost la data de 16 octombrie, la Montreal, când l-a învins tot prin KO pe americanul Jesse Brinkley. Românul a reuşit să-l trimită la podea pe adversarul său în repriza a noua.

În 20 martie, Lucian Bute şi-a apărat titlul mondial IBF la categoria supermijlocie pentru a şaptea oară consecutiv, după ce l-a învins pe irlandezul Brian Magee, prin KO tehnic în repriza a zecea.

În 9 iulie, la Bucureşti, Bute a reuşit să-şi păstreze centura pentru a opta oară după ce l-a învins prin KO în repriza a patra pe francezul Jean Paul Mendy.

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, l-a învins, la 5 noiembrie, pe jamaicanul Glen Johnson în 12 reprize şi şi-a apărat cu succes centura mondială pentru a noua oară consecutiv.

Carl Froch este din nou campion mondial la supermijlocie. El n-a pierdut niciodată pe pământ britanic. Este prima victorie a lui Froch în fața unui campion mondial - el a mai obținut titlul WBC, însă când acesta era vacant.

Este prima înfrângere a lui Lucian Bute ca profesionist. Cu siguranță că va avea loc și un meci revanșă, probabil la Montreal.

R5. Froch l-a învins pe Bute prin KO... Meciul s-a terminat. Românul a pierdut centura de campion mondial IBF la supermijlocie.

Lucian a căzut ca secerat sub seria loviturilor lui Froch... S-a prăbușit în corzile ringului. Arbitrul de ring a oprit lupta.

Și runda a 4-a i-a revenit britanicului... Scor general: 40-36.

R4. Bute pare a fi trecut peste momentele dificile din repriza anterioară. Nici Froch nu riscă. Bute iese la atac. Trimite o serie de lovituri, însă și riposta lui Froch nu se lasă așteptată. Lucian e obligat să atace, însă o face cu serii scurte. Froch l-a prins din nou pe Bute nepregătit. Are arcada spartă...

Larouche i-a strigat lui Bute: ”E pe punctul să te învingă prin KO, Lucian!”.

Dacă la primele două reprize au fost unele îndoieli, cea de-a treia l-a avut în prim-plan pe Froch, care a dominat categoric.  Scorul general: 30-27 pentru Froch.

R3. Serie bună de lovituri a lui Carl Froch, care l-a prins la colț. Bute este în dificultate. L-a prins pe Froch în brațe. O altă serie a britanicului, care îl prinde din nou la colț. O nouă lovitură năpraznică... Bute este în mare dificultate. Românul se clatină. Este salvat de gong.

Și a doua repriză pare a-i fi revenit lui Froch... Tot cu 10-9.

R2. Lucian începe tare această rundă. Lucian îl ia în brațe pe Froch, iar englezul lovește deși arbitrul de ring întrerupsese disputa... Bute trimite un croșeu de stânga, însă nici englezul nu rămâne dator. Froch lovește și cu capul. S-a încheiat repriza a doua.

Specialiștii dau prima repriză ca fiind câștigată de Froch (10-9).

REPRIZA 1. Disputa începe tare. Cei doi și-au trimis deja primele lovituri. Lucian Bute încearcă să ocupe centrul ringului. Bute trimite un corșeu. Combinație de upercuturi. Din nou o lovitură de stânga. Lucian este destul de activ. Atacă și Froch. O directă de dreapta a englezului. Schimburi de lovituri tari. Meciul a început bine ca spectacol.

ORA 02,20 A ÎNCEPUT MARELE MECI. Bute are șort roșu, Froch negru.

ORA 02.20 Cei doi pugiliști au fost prezentați.

ORA 02.15 S-au intonat imnurile de stat ale României și Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

ORA 02.10 Lucian Bute se pregătește să urce în ring. A făcut-o, ca de obicei, pe acordurile melodiei "Where the streets have no name" (n.r. - "Acolo unde străzile nu au nume"). "Îmi aduce aminte de unde am plecat", a spus cândva Lucian Bute. Românul poartă un halat roșu cu margini argintii.

ORA 02.07 Carl Froch și-a făcut apariția în sală. Este salutat de cei 9.000 de fani aflați în sala din Nottingham. Britanicul a apărut într-un tricou negru.

ORA 02.00 Cei o mie de suporteri români prezenți în sala din Nottingham îi scandează numele lui Bute. De asemenea, se strigă ”România!”.

ORA 01.55 În câteva minute va începe meciul dintre Lucian Bute și Carl Froch.

ORA 01.40 Stephane Larouche, antrenorul lui Lucian Bute de la InterBox, se teme de arbitrii-judecători. În timp ce românul a declarat că nu este interesat de numele acestora, canadianul nu și-a ascuns temerea că ar putea exista o decizie controversată la meciul cu Froch.

Larouche a declarat la conferința de presă de dinaintea disputei: "Am văzut decizii greșite în istoria boxului. Decizii proaste au fost și vor mai fi". Canadianul a pledat pentru adoptarea unor măsuri, pentru o reformă în lumea boxului în ceea ce privește evaluarea arbitrilor-judecători din box.

Temerea lui Larouche se explică și prin faptul că după astfel de meciuri cu decizii controversate există posibilitatea organizării unui meci-revanșă.

ORA 01.25 Actorul Mickey Rourke a declarat recent, în cadrul unei conferinţe organizată la Snagov, că îi place stilul pugilistului Lucian Bute, pe care îl consideră un sportiv foarte bun şi foarte inteligent.

„Da, ştiu cine e Lucian Bute. Luptă în Canada, nu?", a spus actorul, când a fost întrebat de pugilistul român. Rourke, care a făcut mai mulţi ani box profesionist, l-a descris pe Bute ca fiind „un jucător foarte bun, foarte şiret, foarte inteligent".

„Sper că o să câştige. Îmi place stilul lui Bute", a spus Mickey Rourke, care s-a aflat în România pentru filmările la thrillerul „Dead in Tombstone", în regia lui Roel Reine. Filmările au început pe 19 martie şi se vor desfăşura în proporţie de 90% în studiourile Castel din Bucureşti, până la sfârşitul lunii aprilie, au declarat pentru Mediafax reprezentanţi ai casei de producţie.

Bute (stânga) îl va înfrunta pe Froch într-un meci aşteptat de toată lumea

ORA 01.20 Obiectivul lui Lucian Bute rămâne unificarea centurilor. El își dorește foarte mult un meci cu Andre Ward, care, în cazul unei victorii astăzi, pare a fi posibil.

Pugilistul american Andre Ward, câştigător al turneului Super Six şi deţinător al centurilor WBA şi WBC, a declarat recent că este dispus să lupte cu Lucian Bute, dar s-a arătat dezamăgit că boxerul român a ales să-l întâlnească pe britanicul Carl Froch, informează "Sports Illustrated". "Am fost dezamăgit. Bute şi promotorul său strigau şi ţipau că eu mă ascund de ei, dar apoi ei se duc şi fac o înţelegere pentru două lupte cu Froch, iar dacă el va pierde primul meci, ce va face, îl va duce pe Froch înapoi în Canada? Nu înţeleg asta. Nu m-am ascuns niciodată de el, am vrut doar să pregătesc lupta cum trebuie. Eu veneam după doi ani de lupte grele şi am simţit că el avea nevoie să lupte cu cineva. Dar să mă ascund de el? Ce naiba?! El vrea centuri, eu am două centuri chiar aici dacă vrea să se lupte pentru ele. Lumea mă întreabă pe stradă şi pe Twitter când voi reveni. Ei bine o voi face. Îl vreau pe Bute, dar sunt dispus şi pentru alte meciuri mari", a spus Ward.

Andre Ward nu este interesat de o luptă cu americanul de 47 de ani, Bernard Hopkins. "Cred că Bernard Hopkins a declarat deja că o luptă cu mine nu îl interesează, dar nici pe mine. Acum, dacă lupta ar fi la cerere, iar posturile de televiziune ar solicita asta, atunci poate. Dar eu vreau să lupt cu oameni din aceeaşi eră cu mine. Oricât de bun ar fi Bernard, dacă îl baţi, nu primeşti atât de multe credite din cauza vârstei sale, aşa că el nu se află pe lista mea scurtă", a completat Ward.

Pugilistul american nu este interesat de o luptă cu americanul Anthony Dirrell, şalangerul obligatoriu pentru titlul WBC, deoarece televiziunile nu sunt dispuse să plătească pentru o asemenea partidă. "E un meci bun, dar ca să fiu sincer nu mă prea interesază. Îl consider pe Anthony un boxer bun, un frate, dar televiziunile nu vor fi interesate. Acum eu sunt un luptător pentru TV. Îmi iubesc centurile, dar sunt dispus să renunţ la ele, dacă o televiziune nu îl va plăti pe adversar. Voi fi ca Bernard sau Floyd Mayweather şi le voi câştiga înapoi", a adăugat Ward.

Jean Bedard, preşedintele InterBox, clubul lui Bute, s-a arătat surprins de afirmaţiile lui Ward. "E ca şi cum ar fi reînviat după Paşte... În fond, porecla sa este «Fiul lui Dumnezeu». Când am citit prima oară comentariile sale, am crezut că este o glumă. Nu am negociat niciodată cu Andre Ward. În fond, nu am mai auzit de el din 18 decembrie, de la ultimul său meci cu Carl Froch, în finala turneului Super Six. Acum, dintr-odată revine la viaţă. După victoria sa în meciul cu Froch, Andre a spus că Lucian va trebui să lupte cu adversari de top până să ajungă la el. Exact asta facem. Dacă îl dorea pe Lucian atunci, acum am fi fost cu o săptămână înainte de meci. Froch a vrut să se lupte. Oricum e o veste bună, pentru că măcar acum Ward este dispus să lupte cu Bute", a declarat Bedard, pentru agenţia QMI.

Lucian Bute și Carl Froch, la Montreal

ORA 01.15 Fost deţinător al centurii IBF la categoria mijlocie, Arthur Abraham a declarat într-un interviu la un post de radio, preluat de Mediafax, că Lucian Bute îl va învinge pe Carl Froch, dar după părerea sa cel mai bun boxer la supermijlocie este Andre Ward.

Întrebat dacă în prezent cel mai bun boxer la categoria supermijlocie este Andre Ward sau Lucian Bute, Abraham a răspuns: "Andre Ward", însă a adăugat că românul este "sută la sută parte a discuţiilor" privind cel mai bun pugilist la supermijlocie din lume, potrivit eastsideboxing.com.

Referitor la meciul pe care Bute îl va disputa cu britanicul Carl Froch, Arthur Abraham a spus că românul se va impune: "Bute va câştiga".

ORA 01.10 Meciul dintre Lucian Bute şi Carl Froch, programat în această noapte, în jurul orei 02.00, la Capital FM Arena din Nottingham, Marea Britanie, va fi difuzat în direct de postul de televiziune The Money Channel

ORA 01.05 Mike Tyson nu este de partea lui Lucian Bute. Fostul campion mondial al ”greilor” mizează pe Carl Froch.

Întrebat despre această dispută, Mike Tyson, unul dintre cei mai mari boxeri din istorie, considerat cel mai dur din toate timpurile, nu crede că românul poate câştiga. "Îl admir pe Carl Froch, este un luptător. Nu este cel mai abil, dar va fi nevoie de un tip foarte talentat ca să îl învingă. Îl va bate pe Bute", a declarat "Iron Mike".

ORA 00.55 Lucian Bute a anunţat că s-a pregătit în timpul cantonamentului din Florida pe fondul sonor înregistrat la meciurile din Capital FM Arena, dar şi pe ţipetele logodnicei lui Carl Froch, Rachel Cordingley, care obişnuieste să se manifeste zgomotos din apropierea ringului la meciurile pugilistului britanic.

"Nu ştiu dacă îl va ajuta sau nu. Cred că este foarte distractiv. E chiar haios că a făcut asta, dar în afara faptului că îmi vine să râd nu am ce să spun. Mai rău decât atât ar fi să mă antrenez cu ţipele lui Rachel. Să o audă pe Rachel cum ţipă nu îl va ajuta să se pregătească pentru 9.000 de persoane ce vor fi în sală. Nu este vorba doar de zgomot, ci despre senzaţii, vibraţii. Poţi să simţi zgomotele, dar nu poţi să le auzi. În arenă surzeşti. Ştiu că a luptat în faţa a 17.000 de spectatori în Bell Centre, dar publicul e foarte rezervat, nu face prea mult zgomot. El nu va fi pregătit pentru atmosfera din sală", a spus Froch, conform boxingscene.com.

La rândul său, Lucian Bute se aşteaptă la o atmosferă incredibilă la meciul de sâmbătă. "Am încercat să recreăm atmosfera pe cât de mult am putut. Sunt convins că va fi puţin diferit în ring, dar ştiu că la această luptă va fi o atmosferă incredibilă. E ceva ce nu am încercat până acum", a explicat Bute.

Meciul cu Froch este primul în care Bute nu are publicul de partea sa, el luptând în cei şapte ani şi jumătate de când a trecut la profesionişti doar de două ori în afara Canadei, şi atunci în România.

ORA 00.45 Zilele trecute a apărut și o controversă în legătură cu mănușile alese de echipa lui Bute.

S-a întâmplat vineri, după cântar. Cei de lângă Froch au invocat un argument care ține de disputa din această noapte: Comisia Britanică de Box nu autorizează utilizarea acelui tip de mănuși, însă cei de la InterBox au descoperit un meci în care s-au folosit unele identice. O situație asemănătoare a apărut înaintea meciului pe care Bute l-a susținut cu Librado Andrade, în 2008.

ORA 0.40 "Cocor" Media Channel va difuza în direct, în această noapte, meciul de box dintre Lucian Bute şi Carl Froch pentru titlul mondial la categoria supermijlocie a International Boxing Federation.

Astfel, cu ocazia meciului lui Bute, iubitorii sportului sunt aşteptaţi în Piaţa Timpului, aflată în imediata vecinătate a magazinului Cocor, de unde vor putea viziona partida pe cele 13 ecrane LED care se întind pe o suprafaţă de 565 metri pătraţi. "Ne-am propus să aducem la kilometrul zero al Capitalei atât conţinut comercial de calitate, cât şi evenimente importante, de interes pentru publicul larg", a declarat Carmen Andrei, director "Cocor" Media Channel.

ORA 0.35 Maricica Bute nu a avut puterea să meargă în Anglia, la Nottingham, alături de soţul ei, pentru a-l susţine de lângă ring pe fiul Lucian. Mama pugilistului nu se simte în stare nici să urmărească la TV meciul cu Froch, din cauza emoţiilor.

"Am vorbit cu el la telefon, mi-a spus că e bine, a trecut cântarul, mergea la masa, aştepta meciul... Sunt plecaţi în Anglia 200 de români din Galati. Eu nu pot să mă uit la meci, de asta nici n-am mers în Anglia. Îmi vor spune rudele rezultatul", a declarat Maricica Bute pentru România Tv.

ORA 00.25 Bute şi-a apărat centura de nouă ori până acum, însă niciunul dintre adversari nu a reuşit să-i ia titlul.

La Nottingham, oraşul natal al englezului Carl Froch, va fi însă infinit mai greu pentru român. El va avea de înfruntat nu numai furia acestuia, ci şi ostilitatea unui public care-l va susţine puternic pe Froch. Bute spune însă că nu avea probleme din cauza spectatorilor, chiar dacă nu e obişnuit să se bată în afara Canadei. De altfel, exceptând trei meciuri disputate în Statele Unite, la începutul carierei sale de profesionist, când boxa în partide de maximum 6 reprize, şi al galei de anul trecut de la Bucureşti, Lucian a luptat numai la Montreal, oraş în care locuieşte din 2002. „Nu mă impresionează nici sala nici publicul. Îi respect pe englezi, dar deocamdată eu sunt campionul mondial şi chiar mă consider un învingător. Aştept de mult acest meci. Au fost tratative îndelungate şi acum sunt fericit că mi s-a împlinit dorinţa. Froch e adversarul pe care mi-l doream", a spus Bute, etalând un aer stăpân pe sine.

Românul se află de două săptămâni în Anglia şi timp de şapte zile s-a pregătit la Sheffield, pentru a nu fi deranjat de presa britanică. „Veneam şi după accidentarea aia la deget şi nu eram în cea mai bună dispoziţie psihică. Am preferat să stau puţin izolat, să punem la punct ultimele detalii. Englezii poate cred că mie îmi e frică, dar chiar nu îmi este. Eu am alt stil înaintea meciurilor. Niciodată n-am zis că o să-i rup capul lui X sau lui Y, că o să-l tăvălesc pe jos, că mai ştiu eu ce. Văd că Froch declară că abia aşteaptă să mă pedepsească, că o să plâng de durere, prostii dastea. Să fim serioşi! Eu îmi doresc un meci bun şi victoria. Atât!", a mai afirmat Bute după conferinţa de presă oficială. De altfel, diferenţa de atitudine dintre cei doi a fost evidentă şi prin stilul vestimentar abordat. Bute a venit îmbrăcat la patru ace, cu un costum impecabil, în vreme ce, Froch a apărut în faţa presei cu un tricou banal.

ORA 00.20 Suporterilor români veniți să-l susțină pe Lucian Bute, la meci, li s-a spus, inițial, că nu au voie în sală nici măcar cu tricouri care să le trădeze apartenența, nu numai cu steaguri tricolore... Până la urmă ei au pătruns fără probleme în incintă. 

image

ORA 00.15 Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a declarat că în partida dintre Lucian Bute şi Carl Froch, care se va disputa, sâmbătă la Nottingham, nu se teme de ostilitatea publicului, ci doar de o lovitură norocoasă a pugilistului britanic.

"Lucian va avea un meci dificil, pentru că Froch boxează la el acasă, iar publicul îi va da avânt, încredere şi entuziasmul de care va avea nevoie în momentele grele. Cu siguranţă va încerca să ducă o luptă fizică, pentru că la capitolul tehnică Lucian este cu siguranţă peste adversarul său. Am încredere în Bute că este pregătit mental, iar publicul ostil nu îi va crea prea multe probleme. Tocmai de aceea antrenamentele au fost pigmentate cu un fond sonor de la o atmosferă ostilă. Aşa cum se spune în box, în barbă nu sunt muşchi şi mă tem de un pumn care poate să vină de nicăieri, pentru că Froch are capacitatea asta. Eu sper că centura va rămâne până la urmă la Lucian, pentru că el aşa ne-a promis", a spus Obreja, care a precizat că a venit însoţit de familie la partida din Anglia.

Pugiliştii Lucian Bute şi Carl Froch au trecut cântarul oficial care a avut loc, vineri, în faţa arenei Capital FM ce va găzdui, sâmbătă, meciul pentru titlul mondial IBF la categoria supermijlocie. Lucian Bute a cântărit 75,84 kilograme în timp ce advesarul său a avut 75,8 kilograme, astfel că ambii pugilişti s-au încadrat în limitele categoriei (76,204 kilograme).

image

ORA 00.10 Fostul campion mondial la profesionişti, Sugar Ray Leonard (56 de ani), a declarat pentru site-ul onthebreak.com, că abia aşteaptă lupta dintre Lucian Bute şi britanicul Carl Froch.

"Carl Froch are forţă interioară, Lucian Bute se va ridica la nivelul evenimentului. Sunt doi boxeri care nu se dau la o parte când vine vorba de luptă, iar meciul va fi captivant. Va fi un meci intrigant. L-am văzut pe Carl de mai multe ori. Cea mai bună performanţă a lui Carl Froch a fost revenirea în meciul cu Jermain Taylor din 2009, contând pentru titlul mondial, când deşi era condus l-a învins pe acesta prin KO tehnic în repriza a 12-a, ceea ce i-a dat această forţă interioară de care dispune şi acum. Nu am realizat că Bute a luptat în majoritatea luptelor în Canada. Ar putea avea un şoc cultural, pentru că ar fi ceva cu care nu e obişnuit. Totuşi, cred că se va ridica la nivelul evenimentului", susţine legenda boxului mondial, Sugar Ray Leonard, în vârstă de 56 de ani, care va comenta partida pentru un post american de televiziune.

image

ORA 00.00 Felix Păun, primul antrenor al lui Lucian Bute, a declarat, sâmbătă, că se aşteaptă la o partidă extrem de echilibrată între campionul român şi britanicul Carl Froch.

"Este cea mai importantă luptă de până acum a lui Lucian, şi mă aştept la un meci foarte echilibrat. Şi asta pentru că Froch este un fost campion mondial, dar şi pentru că Lucian va boxa, în premieră, pe terenul adversarului. Văd un meci de 12 reprize, iar din punctul meu de vedere, Lucian are prima şansă, este campionul mondial en-titre, are o tehnică deosebită, are o viteză foarte bună, a acumulat multă experienţă. Avantajele lui Froch sunt că se bate acasă, este foarte rezistent, îşi păstrează loviturile pentru finalul meciului, a câştigat foarte multe partide prin KO în finalul lor. Froch este un pugilist de mare clasă", a declarat Păun.

Antrenorul care l-a descoperit pe Bute spune că cei 10 000 de euro pe care clubul din Pechea i-a primit în urma vânzării la licitaţie a mănuşilor cu care Bute s-a bătut la Bucureşti, ţin clubul în viaţă.

"Cheltuim aceşti bani pe cele ce ne trebuie ca să putem funcţiona. Este vorba despre echipament sportiv, deplasările pe care le-am făcut şi le facem în continuare. Dacă nu exista acel lucru, eram nevoiţi să sistăm activitatea şi să închidem clubul", a mai spus Păun.

Lucian Bute se află în faţa celui mai greu meci din cariera sa de profesionist, adversarul de sâmbătă noapte fiind un nume greu al categoriei super mijlocie.

Bute îşi pune din nou în joc centura de campion mondial, versiunea IBF, pe care a cucerit-o în 2007. A mai făcut-o de nouă ori până acum, însă niciunul dintre adversari nu a reuşit să-i ia titlul.

Lucian Bute
- Data naşterii: 28.02.1980
- Porecla: Mister KO
- Înălţime: 1.88 metri
- Meciuri la profesionişti: 30
- Victorii: 30
- KO: 24
Avantaje Bute:
- E neînvins la profesionişti.
- Are viteză de execuţie superioară.
- Se deplasează rapid în ring.
- Loveşte decisiv cu upercutul de stânga.
-Poate schimba uşor tactica în timpul unui meci

Carl Froch

- Data naşterii: 02.07. 1977
- Porecla: Cobra
- Înălţime: 1,85 metri
- Meciuri la profesionişti: 30
- Victorii: 28
- KO: 20

Avantaje Froch:
- Boxează în faţa fanilor săi.
- N-a pierdut niciun meci la Nottingham.
- Are o rezistenţă deosebită la lovituri.
- Loveşte foarte tare cu dreapta.

- E mai experimentat decât Bute.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite