Lucian Bute: "Totul este de partea mea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Americanul William Joppy, adversarul românului, a cerut public arbitrilor să fie corecţi şi să nu-l avantajeze prea mult pe român. Mâine-dimineaţă, de la ora 4.15, Lucian Bute îşi

Americanul William Joppy, adversarul românului, a cerut public arbitrilor să fie corecţi şi să nu-l avantajeze prea mult pe român.

Mâine-dimineaţă, de la ora 4.15, Lucian Bute îşi va apăra, în premieră, centura de campion mondial la categoria supermijlocie în versiunea IBF, contra americanului William Joppy. La conferinţa de presă premergătoare întâlnirii, românul nu a fost prea vorbăreţ.

"Îmi place să vorbesc în ring, nu la conferinţele de presă. În ring arăţi cel mai bine ceea ce eşti capabil să faci. Boxerii care vorbesc nu mă intimidează. Cei mai buni boxeri nu sunt vorbăreţi. Nu am nicio îndoială că totul este de partea mea. E important pentru mine să câştig fiecare rundă, să înving şi să rămân campion", a afirmat Bute, care ieri a împlinit 28 de ani.


În schimb, antrenorul Stephane Larouche a fost mult mai ofensiv. "Joppy va avea impresia că Bute nu are două, nici trei, ci chiar patru mâini. Şi atunci se va întreba dacă nu cumva l-a lovit arbitrul, pentru că nu va vedea de unde vin loviturile. Avem mult respect pentru ce a făcut Joppy, dar, după acest meci, lumea va vorbi despre William Joppy la trecut", a afirmat Stephane Larouche.


William Joppy, fost campion mondial, are în palmares 39 de victorii la profesionişti (4 înfrângeri şi un egal), dar a câştigat toate cele patru meciuri susţinute în afara SUA, două în Japonia, unul în Anglia şi unul în Santa Lucia.


"Ştiu că dacă meciul va dura 12 reprize şi voi avea un avantaj de doar 3-4 lovituri, îi vor da lui Bute victoria. El este campionul şi nu i se ia aşa uşor un titlu, înţeleg asta. Dar am boxat mereu bine în străinătate şi vreau să câştig în mod clar, să nu existe altă soluţie decât să-mi acorde titlul", a declarat şi americanul. Întâlnirea Bute - Joppy va putea fi ascultată doar la Radio România Actualităţi, niciun post de televiziune românesc nu va prelua "live" partida de la Montreal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite