Lucian Bute, campion WBO Intercontinental

0
Publicat:
Ultima actualizare:

eforturile, pentru că aceste meciuri lungi îmi vor fi de folos dacă vreau să ajung la titlu", ne-a declarat Bute, care şi-a prelungit cu încă doi ani contractul pe care îl are cu clubul

eforturile, pentru că aceste meciuri lungi îmi vor fi de folos dacă vreau să ajung la titlu", ne-a declarat Bute, care şi-a prelungit cu încă doi ani contractul pe care îl are cu clubul Interbox. La final, Mock l-a felicitat pe Lucian, cerându-şi scuze pentru declaraţiile pe care le făcuse înaintea meciului, când a spus că românul este fricos. Bute va pleca într-o scurtă vacanţă la Las Vegas, dar va trece şi prin Los Angeles, pentru a vedea la lucru naţionala de fotbal a României, care, în perioada 21-29 mai, va susţine trei meciuri amicale în SUA. El va veni în ţară luna viitoare, pentru a-şi reîncărca bateriile, în vederea celorlalte două meciuri pe care le va susţine în acest an, în septembrie şi decembrie.
În gala de marţi noapte, şi ceilalţi doi pugilişti români care au urcat în ring au obţinut victorii concludente. Adrian "Rechinul" Diaconu şi-a păstrat titlul WBC International la categoria semigrea, după ce l-a învins la puncte, după 12 reprize, pe sud-africanul Andre Thysee, boxer care pierduse şi în faţa lui Bute în urmă cu câteva luni. De asemenea, Ion Ionuţ, alias "Jo Jo Dan", a câştigat tot la puncte, în şase reprize, meciul cu Shawn Garnett din Guyana, în limitele categoriei mijlocie mică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite