Luceştii, la pachet?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea şi Răzvan sunt curtaţi insistent de către turcii de la Beşiktaş Viitorul lui Răzvan Lucescu la Rapid pare compromis, chiar dacă tehnicianul mai lasă de înţeles că o decizie

Mircea şi Răzvan sunt curtaţi insistent de către turcii de la Beşiktaş

Viitorul lui Răzvan Lucescu la Rapid pare compromis, chiar dacă tehnicianul mai lasă de înţeles că o decizie o va lua după finala Cupei României - Timişoreana. Cum în ţară, Lucescu jr nu pare convins că vrea să mai antreneze, varianta unei echipe din străinătate este tot mai plauzibilă.

El ar fi fost tentat să se întoarcă la FC Braşov, acolo unde din iarnă preşedinte este Dinu Gheorghe, bunul său prieten. Numai că totul depindea de promovarea echipei de sub Tâmpa în Liga I. Juniorul se gândeşte să-şi încerce norocul în străinătate. Iar varianta Beşiktaş este una care i-ar conveni, mai ales că ar avea posibilitatea de a lucra împreună cu tatăl său.

Oficialii clubului turc insistă pentru acest transfer la pachet al Luceştilor, Mircea urmând a fi director tehnic, iar Răzvan, antrenor principal.

Problema esenţială în rezolvarea acestui transfer o reprezintă chiar Lucescu senior, care nu se poate despărţi aşa de uşor de Şahtior. Cum francezul Jean Tigana a plecat deja de la Beşiktaş, turcii vor ca în aceste zile să rezolve problema succesorului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite