Lucescu îl ţine pe Iancu în joc de glezne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul echipei Poli Timişoara, Marian Iancu, este din ce în ce mai neliniştit, după ce a văzut că ar putea să-l piardă pe Răzvan Lucescu, care, "bombardat" cu rugăminţi de jucătorii şi

Patronul echipei Poli Timişoara, Marian Iancu, este din ce în ce mai neliniştit, după ce a văzut că ar putea să-l piardă pe Răzvan Lucescu, care, "bombardat" cu rugăminţi de jucătorii şi de oficialii rapidişti, este foarte aproape de a rămâne în Grant.
Toţi apropiaţii lui Răzvan Lucescu s-au repezit să-l convingă să nu dea curs ofertei pe care a primit-o din partea bănăţenilor şi să rămână la Rapid. George Copos s-a întâlnit cu el, ba chiar şi cu Marian Iancu pentru a-l determina pe bossul de pe Bega să-i dea o dezlegare lui Lucescu, ca acesta să nu mai fie nevoit să-şi încalce cuvântul pe care l-a dat, de a antrena sezonul următor la Timişoara. Jucătorii au fost şi ei la o întâlnire cu antrenorul lor şi mai speră ca acesta să fie întors din drum. "Aştept ca să ne cheme Răzvan să ne spună când avem primul antrenament", a spus goalkeeperul Dănuţ Coman. Chiar şi tatăl său, Mircea Lucescu, a dat declaraţii pe această temă. "Eu l-am sfătuit să rămână, dar nu ştiu ce decizie va lua. Oriunde va antrena, îl voi susţine. Aştept şi eu, ca şi dumneavoastră, răspunsul lui", a spus antrenorul lui şahtior Doneţk. Răzvan Lucescu are acum de ales: ori să-şi încalce cuvântul dat lui Iancu şi să continue cu Rapidul, ori să plece la Poli Timişoara, unde va trebui să ducă echipa în UEFA. Patronul alb-violeţilor însă nu pare dispus să-i dea drumul lui Lucescu. "Nu am cum să schimb nimic. Dacă lucruile vor sta altfel, atunci se va anunţa pe site-ul clubului sau va anunţa chiar Răzvan. Dar dacă se întâmplă aşa, atunci înseamnă că nu mai trăim în România, ci în Ouagadougou. Eu mă bazez pe cuvântul lui. Nu am nici un fel de emoţie, pentru că Răzvan face parte dintr-o familie respectabilă în fotbalul românesc, cu coloană vertebrală", a declarat Marian Iancu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite