Lucescu, bucuros că fotbaliştii trag "chiulul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă nu are lotul complet, patru dintre jucătorii săi fiind convocaţi pentru turneul amical pe care echipa naţională îl efectuează în Cipru, tehnicianul rapidist ar prefera să

Chiar dacă nu are lotul complet, patru dintre jucătorii săi fiind convocaţi pentru turneul amical pe care echipa naţională îl efectuează în Cipru, tehnicianul rapidist ar prefera să rămână singur la ProRapid, pentru ca elevii săi să se antreneze cu selecţionerul Victor Piţurcă.
Dănuţ Coman, Valentin Bădoi, Vasile Maftei şi Daniel Niculae se află în Insula Afroditei alături de lotul tricolorilor, unde efectuează un stagiu de pregătire care cuprinde şi două meciuri internaţionale. "Este un lucru bun pentru imaginea Rapidului că sunt atâţia jucători selecţionaţi la naţională. Este confirmarea faptului că am avut evoluţii bune în această perioadă. Păcat că mai sunt unii accidentaţi (n.r. Marius Măldărăşanu), că am fi avut cu siguranţă mai mulţi convocaţi de Piţurcă la lot", a spus Răzvan Lucescu. "Sunt sigur că toţi băieţii mei pot juca titulari pentru România. ştiu că experienţa acumulată în meciurile din cupele europene pun destule probleme lui Victor Piţurcă în selecţie, dar nu m-aş supăra să-l cheme pe Bădoi ca să-l bage portar, pentru că un fotbalist acumulează experienţă dacă cunoaşte cât mai multe sisteme de joc", a adăugat antrenorul giuleştenilor. Legat de problemele apărute din nou la nivelul conducerii, între preşedintele Dinu Gheorghe şi patronul George Copos, tehnicianul alb-vişiniilor a tras un semnal de alarmă: "Strig cât pot de tare: Trebuie să fim uniţi! Ca să avem o şansă să mergem mai departe, echipa trebuie să simtă stabilitate la nivelul administraţiei. S-au rezolvat şi problemele legate de întârzierile la plata contractelor. Sper să lăsăm toate problemele în urmă", a sărit în ajutorul lui Vamă tehnicianul care se simte dator faţă de acesta, după ce preşedintele s-a opus vehement mazilirii sale de la Rapid.
Moldo, apt pentru FC Vaslui
Viorel Moldovan revine astăzi în ţară, după ce a urmat un tratament de recuperare la o clinică din Bologna. Atacantul a suferit, în perioada primului cantonament din Cipru, o leziune fibrilară la coapsa dreaptă, în urma unui sprint. Moldo este apt pentru primul meci din retur, dintre Rapid şi echipa fostului tehnician giuleştean, Mircea Rednic, FC Vaslui, prezenţa sa pe teren urmând a se decide la finalul acestei săptămâni. Chiar dacă nu a prins până în acest moment decât două meciuri amicale, "vârful" alb-vişiniilor ar putea evolua în prima etapă încă de la primul fluier al arbitrului, el efectuând, în Italia, nu doar exerciţii de recuperare, ci şi antrenamente. "Totul depinde de el ca să prindă un loc în primul unsprezece", a declarat tehnicianul din Grant, Răzvan Lucescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite